Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-)Coś i mnie choróbsko dopada, z nosa się leje i gardło zaczyna boleć.
zdróweczka dla MajkiNiedawno pochwaliłam się, że u nas wiosna i co... i już są efekty. Od wczoraj Majka ma chrypkę :-(
też zdróweczka dla małejdobrze ze poszłam do lekarza bo niunia ma poczatek zapalenia oskrzeli.
strasznie długo... trzymam kciuki za dobry wynikbyłam na ekg, badanie udało się sprawnie i spokojnie zrobić, ale wynik poznam dopiero na wizycie za dwa tygodnie...
trzymaj się kochana. dacie radę i szybko wrócicie do domu. oby to jak najszybciej było.witam sie wieczornie ze szptala(
nocka okropna, dzieciaczki budzily sie ja zamiast spac to nie moglam zasnąc, nad ranem złapała go taka duszność,aż mi sie chciało płakać razem z nim,teraz smacznie spi chociaz co chwile kaszel wstrętny masakra,mielismy przeswietlenie i ponoc nie ma zmian,ale cos lekarz na vobchodzie wieczornym byla srednio zorientowana(
bardzi mocno przytulam:-)Proszę mnie tylko wyprzytulać wirtualnie bo mi źle.
i gratulacje
:-)powodzenia:-)dzisiaj idziemy na szczepienie. 3 dawka Infenrixa. No i zwazymy malego pulpeta![]()
no dobrze, że leżałam czytając to
dobre 
A tata się roześmiałHe,he dobrea co tata na to?;-)