Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet do moich najobciślejszych kiedyś rurek zakładam teraz pasek
pani dr kazała mi się tym nie martwić, bo na tycie będzie jeszcze czas... a i jakieś ubranka na ciążę w zapasie mam, bo w poprzedniej ciąży kupiłam.
Chociaż zapach mięsa nadal mnie powala 

Są przedziwne
Chociaż od kilku dni jest ciekawie, bo dużo w nich podróżuję
Wczoraj byłam w Londynie, dzisiaj we Wrocławiu 
hehe
Skąd mi się to bierze 

Bo ja mam już myśli, ze może to krew i od razu biegnę sprawdzić 
Poza tym jak wam wspominałam kiedyś ja mam ciągle malutkie brudzenie... Na badaniu we wtorek wyszło, że mam "tam" małą rankę
I to z niej to brudzenie
A nie chce mi się cholerstwo zagoić, bo najprawdopodobniej podrażniam sobie to miejsce właśnie wkładając luteinę 
Tak więc i tak źle i tak niedobrze 
cos tak was podczytuje podczytuje ale nie odpisuje bo chodze co chwile na polko
wiosna,wiosna,wiosna ach to ty!
tylko wiatr bleee

Rodzinne obciazeniejest(babcia, mama) i wlasne predyspozycje rowniez) . Na nastepnej wizycie musze sie podpytac lekarza, czy moge lykac cos na wzmocnienie naczyn krwionosnych, np. Flebovie.Dziewczynki ,powiedziałam szefowi okazał się naprawdę superpogratulował i nie będzie robić żadnych problemów jak ja się cieszę, kamień mi z serca spadł
![]()

super bravo! jestem pod wrażeniem;-)
chociaz Galeria Krakowska i tak rządzi
na poniedzialkowej wizycie gin stwierdzil, ze mam 3,5 kg na plusie
no cóż, w pierwszej ciazy przybrałam ponad 20 kg wiec chyba i tym razem nie bedzie inaczej