moriam
Fanka BB :)
Ja tylko króciutko przesyłam pozdrowienia z urodzinek mojej siostry. Jadłam tort cytrynowy i krówkowy, a teraz siedzę i pękam po kiełbaskach z ogniska.
Buziaki!
Ognisko .....kielbaski...pozazdroscic! !00 lat dla siostry!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko króciutko przesyłam pozdrowienia z urodzinek mojej siostry. Jadłam tort cytrynowy i krówkowy, a teraz siedzę i pękam po kiełbaskach z ogniska.
Buziaki!
hej dziewczyny,
tak podczytuje i nie wierze
siva ty juz znasz plac dziecka?:-) toz to fenomen:szok
hehe mamy dobre usg prywatne w gorzowie nazywa sie hipokrates dlatego tam poszła na usg prenatalne .koszt wyszedł 120 zł z nagraniem płytki z usg 30 min filmu który codzienie ogladam he ,a tak pozatym jak mowiłam tydzien temu wyrywałam 3 zeby i zostalo mi kosc przegrodowa zeba i dzisiaj poszłam bo mnie bolało to strasznie i wyrwał mi to na zywcaale chodz mam teraz ulge hura
ale w ostatnim numerze M jak Mama jest napisane, że można spać na brzuchu nawet w 9 miesiącu o ile kobiecie wygodnie - notabene jestem ciekawe której ciężarówce wygodnie spać na piłce 9miesięcznej
Przynajmniej jak się budzę rano na brzuchu to nie mam wyrzutów, że podduszam dziecko
A krzywdy nie zrobimy bo macica jest tak silnym mieśniem, że nie ma szans

i co do kurki wodnej to jest???