reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no właśnie ja też bym musiała robić sztucznie szum, szczególnie, że sama lubię jak jest cicho jak śpię to dlaczego mam dziecku robić to co mi samej niemiłe, ale po prostu chyba za jakiś czas zacznę oglądać tv jak on śpi, bo przecież nie będę się w wakacje kładła przed 20 :-D

reklama
U mnie popołudniu jest już TV włączony, bo jak mąż zasiądzie przed komputrem to mi pozostaje telewizja w wolnej chwili i tak sobie jest włączone wszystko do ok 23.00.

A ja też dziś dostałam paczkę zdrowy start. Gazetki tylko jeszcze ani jednej mi nie przysłali.

U nas też nie ma sztucznego hałasu. Ja raczej wolę ciszę w ciągu dnia i jak mała śpi to raczej jest cicho. Ale jak gotuje obiad , czy sprzatam to juz tak cicho nie jest, ale staram sie to robić w miarę cicho, ale znowu na ile cicho sie da? A teraz mój babelek siedzi z gryzakiem w reku i cala happy jest dobrze, ze choc pospała 2 godzinki :) po tym jak ja usypialam godzine ehhh

aha no to do mnie co innego przyszło, ale ciekawe, że tego samego dnia i w og óle już nie ogarniam tego wszystkiego...
ja mam deser bobovity, próbkę kaszki glutenowej, bezglutenowej, herbatki i mleka bebiko. no i jakiś poradnik żywieniowy.

reklama
Do góry