reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Roxi :*. mężuś w domu to i humor będzie albo i nie??
oby był ;)
Mój to niestety wrócił do domu w stanie totalnie nie nadającym się do niczego :/ ale spać odrazu poszedł więc przynajmniej humoru mi nie psuje ;) Za to jutro bedzie cierpiał a ja mu współczuć nie bede :p

oby był ;)
Mój to niestety wrócił do domu w stanie totalnie nie nadającym się do niczego :/ ale spać odrazu poszedł więc przynajmniej humoru mi nie psuje ;) Za to jutro bedzie cierpiał a ja mu współczuć nie bede :p

ja mojemu nigdy tez nie współczuje. I zawsze moje oburzone koleżanki mówiły: - jak możesz być taka bezduszna i mu nie pomóc(np. jak wisi na toalecie), ja zawsze na to mówiłam. wiedział co robi wieczorem to niech teraz sobie cierpi i sam radzi hahahahha

ja mojemu nigdy tez nie współczuje. I zawsze moje oburzone koleżanki mówiły: - jak możesz być taka bezduszna i mu nie pomóc(np. jak wisi na toalecie), ja zawsze na to mówiłam. wiedział co robi wieczorem to niech teraz sobie cierpi i sam radzi hahahahha
podpisuje się pod tym rękami i nogami ;))) jak ma taki mały rozumek, krótką pamięć i na błedach sie nie uczy to niech sie wymeczy przynajmniej :p ehh zołza jestem, ale ciesze się że nie tylko ja mam takie podejście ;) a koleżanki to singielki że takie zdziwione ? ;)

coś pustawo się zrobiło ...

bardzo lubie ta piosenke

ja jestem zboczona na jego punkcie i ten glos!!! ciagle wisze wieczorami z sluchawkami na uszach i jak sie zapomne to zaczynam sie drzec:)))

wejdz sobie w youtube i wklep: un jour viendra - cudowna piosenka piekne slowa:)) "kiedys nadejdzie dzien ze powiesz mi ze mnie kochasz...". chyba to jest jedyny facet na ziemi na ktorego punkcie tak oglupialam jesli chodzi o artystow. a mimo jego wieku uwazam go za zarypiscie przystojnego i meskiego wrrrraaaauuuuuuuuuuuu....:)))

ja az sie boje isc na ten knocert bo wroce zryczana i ze zdartym gardlem do konca.

ja jestem zboczona na jego punkcie i ten glos!!! ciagle wisze wieczorami z sluchawkami na uszach i jak sie zapomne to zaczynam sie drzec:)))

wejdz sobie w youtube i wklep: un jour viendra - cudowna piosenka piekne slowa:)) "kiedys nadejdzie dzien ze powiesz mi ze mnie kochasz...". chyba to jest jedyny facet na ziemi na ktorego punkcie tak oglupialam jesli chodzi o artystow. a mimo jego wieku uwazam go za zarypiscie przystojnego i meskiego wrrrraaaauuuuuuuuuuuu....:)))

ja az sie boje isc na ten knocert bo wroce zryczana i ze zdartym gardlem do konca.

zazdroszcze koncertu. Ja ostatnio bylam na Faithless i było czadowo :), ale kiedy to było ehh juz chyba stara jestem

reklama
Ja to choćbym chciała miec ciszę w domu,to sie nie da,bo mieszkam na parterze przy samych światłach i non stop samochody hałasują- hamują,ruszają,muzyka głośna...Tak czy inaczej zawsze jakiś "szum medialny " mam,bo rano słucham Tok FM,po południu tv włączam.Ale za ten link dawidowe kiedys dorwę i zamorrrrduję!!!!już nie chodzi o ten pisk,ale ten obraz!Rany,na szczęście w nocy nie musiałam do łazienki!
Co do wampirów,to ja jednak wolę Ann Rice i jej sagę- ona była pierwsza:).
Muzyka - zawsze zakochana w głosie Serja Tankiana z S.O.A.D.Jak byłby chłopiec,to na pewno dałabym mu na imie Sergiusz!:-p
głosik na Zuzie oddany,lecę na inne wątki:)

Do góry