reklama
bez wątpienia, z filmu troche zrobili komiedie. A dziś na Tvn włączyliśmy lekotra( bo sie w cyfrze da) i co i tam napisane horror no i padłam..... Aha i kto fajniejszy Edward? czy Jacob?
jak dla mnie to zdecydowanie Edward
Roxannka
Pracująca mama!
oby byłRoxi :*. mężuś w domu to i humor będzie albo i nie??
Mój to niestety wrócił do domu w stanie totalnie nie nadającym się do niczego :/ ale spać odrazu poszedł więc przynajmniej humoru mi nie psuje
oby był
Mój to niestety wrócił do domu w stanie totalnie nie nadającym się do niczego :/ ale spać odrazu poszedł więc przynajmniej humoru mi nie psujeZa to jutro bedzie cierpiał a ja mu współczuć nie bede
![]()
ja mojemu nigdy tez nie współczuje. I zawsze moje oburzone koleżanki mówiły: - jak możesz być taka bezduszna i mu nie pomóc(np. jak wisi na toalecie), ja zawsze na to mówiłam. wiedział co robi wieczorem to niech teraz sobie cierpi i sam radzi hahahahha
Roxannka
Pracująca mama!
podpisuje się pod tym rękami i nogamija mojemu nigdy tez nie współczuje. I zawsze moje oburzone koleżanki mówiły: - jak możesz być taka bezduszna i mu nie pomóc(np. jak wisi na toalecie), ja zawsze na to mówiłam. wiedział co robi wieczorem to niech teraz sobie cierpi i sam radzi hahahahha
coś pustawo się zrobiło ...
dawidowe
Fanka BB :)
DAWIDOWE jak lubisz muzyke francuska to polecam YouTube - vivre pour le meilleur , 22 czerwca bede drzec jape pod scena na jego koncercie![]()
bardzo lubie ta piosenke
bardzo lubie ta piosenke
ja jestem zboczona na jego punkcie i ten glos!!! ciagle wisze wieczorami z sluchawkami na uszach i jak sie zapomne to zaczynam sie drzec
wejdz sobie w youtube i wklep: un jour viendra - cudowna piosenka piekne slowa
ja az sie boje isc na ten knocert bo wroce zryczana i ze zdartym gardlem do konca.
ja jestem zboczona na jego punkcie i ten glos!!! ciagle wisze wieczorami z sluchawkami na uszach i jak sie zapomne to zaczynam sie drzec))
wejdz sobie w youtube i wklep: un jour viendra - cudowna piosenka piekne slowa) "kiedys nadejdzie dzien ze powiesz mi ze mnie kochasz...". chyba to jest jedyny facet na ziemi na ktorego punkcie tak oglupialam jesli chodzi o artystow. a mimo jego wieku uwazam go za zarypiscie przystojnego i meskiego wrrrraaaauuuuuuuuuuuu....
))
ja az sie boje isc na ten knocert bo wroce zryczana i ze zdartym gardlem do konca.
zazdroszcze koncertu. Ja ostatnio bylam na Faithless i było czadowo
reklama
Ja to choćbym chciała miec ciszę w domu,to sie nie da,bo mieszkam na parterze przy samych światłach i non stop samochody hałasują- hamują,ruszają,muzyka głośna...Tak czy inaczej zawsze jakiś "szum medialny " mam,bo rano słucham Tok FM,po południu tv włączam.Ale za ten link dawidowe kiedys dorwę i zamorrrrduję!!!!już nie chodzi o ten pisk,ale ten obraz!Rany,na szczęście w nocy nie musiałam do łazienki!
Co do wampirów,to ja jednak wolę Ann Rice i jej sagę- ona była pierwsza
.
Muzyka - zawsze zakochana w głosie Serja Tankiana z S.O.A.D.Jak byłby chłopiec,to na pewno dałabym mu na imie Sergiusz!
głosik na Zuzie oddany,lecę na inne wątki
Co do wampirów,to ja jednak wolę Ann Rice i jej sagę- ona była pierwsza
Muzyka - zawsze zakochana w głosie Serja Tankiana z S.O.A.D.Jak byłby chłopiec,to na pewno dałabym mu na imie Sergiusz!

głosik na Zuzie oddany,lecę na inne wątki