Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bez wątpienia, z filmu troche zrobili komiedie. A dziś na Tvn włączyliśmy lekotra( bo sie w cyfrze da) i co i tam napisane horror no i padłam..... Aha i kto fajniejszy Edward? czy Jacob?
oby byłRoxi :*. mężuś w domu to i humor będzie albo i nie??
oby był
Mój to niestety wrócił do domu w stanie totalnie nie nadającym się do niczego :/ ale spać odrazu poszedł więc przynajmniej humoru mi nie psujeZa to jutro bedzie cierpiał a ja mu współczuć nie bede
![]()
podpisuje się pod tym rękami i nogamija mojemu nigdy tez nie współczuje. I zawsze moje oburzone koleżanki mówiły: - jak możesz być taka bezduszna i mu nie pomóc(np. jak wisi na toalecie), ja zawsze na to mówiłam. wiedział co robi wieczorem to niech teraz sobie cierpi i sam radzi hahahahha
DAWIDOWE jak lubisz muzyke francuska to polecam YouTube - vivre pour le meilleur , 22 czerwca bede drzec jape pod scena na jego koncercie![]()
bardzo lubie ta piosenke
ja jestem zboczona na jego punkcie i ten glos!!! ciagle wisze wieczorami z sluchawkami na uszach i jak sie zapomne to zaczynam sie drzec))
wejdz sobie w youtube i wklep: un jour viendra - cudowna piosenka piekne slowa) "kiedys nadejdzie dzien ze powiesz mi ze mnie kochasz...". chyba to jest jedyny facet na ziemi na ktorego punkcie tak oglupialam jesli chodzi o artystow. a mimo jego wieku uwazam go za zarypiscie przystojnego i meskiego wrrrraaaauuuuuuuuuuuu....
))
ja az sie boje isc na ten knocert bo wroce zryczana i ze zdartym gardlem do konca.