Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to masz farta że początek dnia bo ja to obejrzałam wczoraj przed samym spaniem, wszystkie światła pogaszone, mąż i synek śpią a ja to sobie na słuchawkach puściłam!!!łaaaa! cóż za elektryzujący początek dnia miałam dzięki Tobie, dawidowe
tak się wystraszyłam że musiałam troche muzyki na youtubie posłuchać bo bym chyba nie zasneła 
u mnie też nie ma szału ;-) zmierzch obejrzałam z bratową bo ona zakochana w tym głównym bohaterze, a tak to to troche ogladalam serial na tvn pamiętniki wampirów czy coś takiego ale troche za poźno jak dla mnie było i w sumie sie nie wkręciłam.Uffff,to dobrze. Po wczorajszo-dzisiejszej dyskusji myślałam,że tylko ja jestem taka "zacofana":-)
wiem że wczesniej już sie starali, no i wkoncu sie udało. Chyba przyjeżdzają się oswajać z takim maleństwem bo już zapowiedzieli że mamy Patryka przetrzymać coby nie spał akurat jak przyjadą hihi ostatnią ich wizyte przespał ;-)
powiedziałam że chyba go pogrzało
ale wrócił i stwierdził że jeszcze w swetrze było mu gorąco ;-)