reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MORIAM, ELONA,MONIMONI cmokaweczki dla wszych misiaczkow:))

u nas nocka srednio, pobudka o 4.30-zawzielam sie ze nie pojde do niej bo wlaczyla jej sie piszczalka i gadalka.... noz kurna co za dziec!!!! po kim ona to ma!!! i nie poszlam!!! mloda sie potem uspila i wstala o 6h wciagnela butle, zmiana pieluchy karuzelka i odlot. wstala o 8.15 i ni chuchu spac. wzielam do nas do sypialni a maz zaspany : po co ja przynioslas? a ja: zeby ci popiszczala troche! a Leane w tym momencie gleboki oddech i na wysokie decybele "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!" az maz na rowne nogi skoczyl:))))))))))))))) potem do mnie ze czego ja ja ucze:))) ja nie ucze ona sama sie uczy:ppp

a teraz zwijam zagle po sery na targ bo w lodowce dawno skarpetami nie jechalo:)))))))))))))

aha, slonce wyslalam do PL prirytetem, u nas zgaslo:ppp

RZUTKA a byłaś już na dworze? bo Ty masz dom to może wiesz czy jest tylko słonko i wysoka stosunkowo temperatura czy jest naprawdę ciepło? bo wczoraj to nie było współmierne.
MORIAM i MONIMONI też gratki (skoro dziewczyny wyczaiły, że dziś macie święto to wierzę, że tak jest :-) )

hej ja juz od 6 nie spi i zabawiam niunke ktora jest w szampanskim humorze. Teraz sobie kima bo to jej czas szkoda że tylko 30 minut.
Jakos tak zachecajoco wyglada na dwórku. A po 19 jade ogladać telewizory i może sobie jakis zafunduje.

witam się wyspana jak nigdy :-) Patryk obudził się koło 5 ale wystarczyło mu smoczka podać i dalej spał, potem pobudka po 6 i już trzeba było nakarmić ale już przed 8 padł a ja razem z nim, a jak się obudził to mąż sie nim zajął wiec tym sposobem ja pospałam do 11 !!! :-) nie pamiętam kiedy ostatni raz o tej godzinie sie obudziłam, chyba nawet w ciąży tyle nie spałam :-D

łaaaa! cóż za elektryzujący początek dnia miałam dzięki Tobie, dawidowe
no to masz farta że początek dnia bo ja to obejrzałam wczoraj przed samym spaniem, wszystkie światła pogaszone, mąż i synek śpią a ja to sobie na słuchawkach puściłam!!! :wściekła/y: tak się wystraszyłam że musiałam troche muzyki na youtubie posłuchać bo bym chyba nie zasneła :no:
dawidowe błagam nigdy wiecej albo pisz że tylko dla tych o mocnych nerwach ;-)

Uffff,to dobrze. Po wczorajszo-dzisiejszej dyskusji myślałam,że tylko ja jestem taka "zacofana":-)
u mnie też nie ma szału ;-) zmierzch obejrzałam z bratową bo ona zakochana w tym głównym bohaterze, a tak to to troche ogladalam serial na tvn pamiętniki wampirów czy coś takiego ale troche za poźno jak dla mnie było i w sumie sie nie wkręciłam.

Alicja, do nas dzisiaj przyjeżdzają znajomi, którzy mają termin na październik :biggrin2: wiem że wczesniej już sie starali, no i wkoncu sie udało. Chyba przyjeżdzają się oswajać z takim maleństwem bo już zapowiedzieli że mamy Patryka przetrzymać coby nie spał akurat jak przyjadą hihi ostatnią ich wizyte przespał ;-)

monimoni, moriam, e-lona gratki dla was i dzieciaczków :tak:

Patryk teraz ma drzemke, ale jak tylko się obudzi idziemy na rodzinny długi spacerek, taka pogoda że nie można tego zmarnować :-) Mąż dzisiaj do sklepu poszedł bez kurtki :szok: powiedziałam że chyba go pogrzało :angry: ale wrócił i stwierdził że jeszcze w swetrze było mu gorąco ;-)

a tak jeszcze a propos muzyki to ja kocham RHCP,
YouTube - Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge (Video)
3 lata temu bylismy na ich pierwszym koncercie w Polsce, w Chrzowie, było bosko :-) więc wiem Dziulka co będziesz przeżywała i zazdroszcze ;-)

Witam się w piękny sobotni dzionek:-)
My już po długim spacerze-na dworze jest boskooooo:-)Tak się filmowo zrobiło na forum że właśnie zarezerwowałam sobie na jutro bilet do kina na sale samobójców:-)A jeśli chodzi o ciąże to kolejna koleżanka zadzwoniła do mnie dzisiaj z tą nowiną-ma termin na październik:-)
E-lona,Monimoni,Moriam dużo uśmiechu dla Waszych dziewczynek w dniu ich święta:-)

reklama
Do góry