reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

słyszałam to wczoraj-naprawdę biedne dziecko i żal mi tego maluszka z całego serca.Niektóre matki nigdy nie powinny być matkami bo po prostu na to nie zasługują:-(

Dziewczyny czy ma któraś może jakieś materiały na temat:
edukacja medialna a potrzeby i oczekiwania uczniów oraz nauczyciel-wychowawca jako przewodnik-tłumacz w świecie mediów bo z tego co wiem jest tu dużo pedagogicznych mózgów. Jeśli któraś ma jakiś gotowy materiał i chce się nim podzielić to pisać na priva...będę bardzo wdzięczna:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc kolezanki drogie:)
Witam sie popoludniowo:)synus spi:)niestety mam od jakiegoś czasu pobudki o 6rano i dopiero później idzie spać na chwile, muszę mu sprobowac przesunąć czas bo chyba za szybko myka lulu:(((
a teraz nadrabiam co naprodukowałyście:)

witam. dlugo mnie nie bylo n abb ale jakos czasu brak..teraz mam urwanie głowy bo moje corcie sa chore:(( starsza ma zapalenie krtani i straszny kaszel a młodsza ma zapalenie oskrzeli!!. bylismy w niiedziele na pogotowiu i dostaly leki. musze im robic inhalacje 3 razy na dzien. jak na zlosc maz ma takie zmiany ze caly dzien w pracy a ja jestem zmeczona na maksa juz..:(szkoda bo fajan pogoda a my musimy siedziec w domku. dobrze ze do szpitala nas nie wyslali z tymi oskrzelami

kasis witaj! Z tym spacerkiem,to się może wstrzymaj do wizyty. Niech lekarz go osłucha i stwierdzi,czy można wyjść,czy nie. Lepiej dmuchać na zimne....
kania,rysia życzę przyjemniejszego dnia,niż nocki!!!!!
margerrita gratuluję! I wcale się nie dziwię,że się poryczałaś-tak samo bym zareagowała:tak:

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Niestety,przeszukaliśmy z Kubą wszystkie miejsca(łudziłam się,że może w przedszkolu będzie). Niestety-nie ma. Ale jak będę w tesco,to poszukam identycznej maskotki-może będzie, wszak minęło tylko pół roku od momentu zakupu. Może jeszcze znajdę:-(.

Franek śpi od 10 i nie zanosi się na to,żeby przestał... A obiadek dla niego już dawno ugotowałam....

ewelina ojej! Zdrówka dla dziewczynek!!!!

witam poludniowo. widze ze chyba nei tylko ja moge zapomniec zeby se pospac dluzej... Leane dzis sie obudzila o 6h, wciela 120mleka i spac. co z tego jak do 8.15- kotrys dzien sie budzi o tej godzinie z kupsztalem w pieluszce.punkt 8.15!!! wzielam ja do siebie- zapomnij mama ze ja bede spac!!! no wkurza mnie taka pobudka 6 i potem 8.15-ledwo zasne a juz trza wstac !!! a jak gdzoine przestawimy to ciekawe co bedzie i jak...Poza tym zwikeszylismy butle wieczorna do 180 bo 150 mloda wciaga jak odkurzacz. rano o 6h jakbym miala mleka 150 to by wciela bo zjadla 120 i jeszcze cmokala... pieronek zarloczek... poza tym zabawa poranna z mloda fajna, jedynie to ta prawa reka jej sie tak rozbujala ze w lozku mnie dotyka po buzi oczach i jednoczesnie tlucze po ryju az "plask" slychac, musialam zahamowac ta lapke fruwajaca bo szok... przy okazji widze ze panna potrafi pokazac jak jest zdenerwowana i cos jej sie nie widzi w zabawie!!! skubana pokazuje charakterek... hamuje od razu wszelkiego rodzaju wyskoki zlosci, szczegolnie jak widze ze sie zlosci na mnie o cos.
wlasnie posprzatalam chate, zostala mi podloga do umycia. zauwazylam ze Leane nie lubi odkurzacza ! jak go wlaczam to zaczyna plakac ale nie zeby sie bala tylko halas ja wpienia. niestety musze czasem poodkurzac:pppp

reklama
ja zauwazylal juz dawno ze Leane nie lubi glosnych ludzi i urzadzen. pralka np jej nie wpienia ale odkurzacza nie lubi. zawsze ja obracam tak zbey widziala mnie jak odkurzam bo raz zostawilam na chwile tylem do mnie na bujaczku to sie rozplakala jak nic, moze myslala ze to mnie zje??

Do góry