dobranocka
podwójna październikówka!
Uf, witam się - pierwszy raz za szóstym podejściem!!!
Bo działam - postanowiłam zrobić wszystko to, czego mi się nie chciało przez ostatni tydzień. Mozecie sobie wyobrazić tę górę prasowania, haha, ale już jej nie ma. Justyna śpi, więc piszę.
GRATULUJĘ!!! Ciekawe kiedy Justynie się przebiją, bo raz idą, a raz się wycofują. Dziwne... Ale moze przynajmniej wyjdą łagodnie i bez sensacji.
Właśnie oglądnełam, ale... wyłączyłam w połowie - bo też się poryczałam...
Koszmar. A państwo co? odbiera dzieci np. kochającym się rodzinom, ale po prostu biednym (zamiast im pomóc finansowo), a takim ktorym nic (oprócz miłości i rozumu) nie brakuje, a dzieją się patologie - nic nie robi... Paranoja.
Jutro szczepienia, idę poczytać co Natolin alergolog powiedział.
Bo działam - postanowiłam zrobić wszystko to, czego mi się nie chciało przez ostatni tydzień. Mozecie sobie wyobrazić tę górę prasowania, haha, ale już jej nie ma. Justyna śpi, więc piszę.
A ja wpadłam się pochwalić, że te 2 dolne jedynki o których dziś pisałam jednak się przebiły! :-):-) Myslałam że jeszcze nie ale pomacałam i ewidentnie już są!! Tak więc mamy 2 ząbki naraz! :-):-) Jeszcze takie maciupkie ale są :-):-)
GRATULUJĘ!!! Ciekawe kiedy Justynie się przebiją, bo raz idą, a raz się wycofują. Dziwne... Ale moze przynajmniej wyjdą łagodnie i bez sensacji.
hej dziewczyny!
ogladalyscie moze wczoraj na dwójce program lisa?bylo o tym jak ojciec 5 latka nagral jak z nim mama postepuje...
jak to uslyszalam to sie poryczalam , jak ktos tak moze dziecko traktowac???????????
tu jest ten odcinek wczorajszy 14.03.2011 - Telewizja Polska SA
chyba tutaj jest to nagranie, nie sluchalam go bo po wczorajszym wysluchaniu na dwojce nie jestem w stanie...
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
Właśnie oglądnełam, ale... wyłączyłam w połowie - bo też się poryczałam...
Koszmar. A państwo co? odbiera dzieci np. kochającym się rodzinom, ale po prostu biednym (zamiast im pomóc finansowo), a takim ktorym nic (oprócz miłości i rozumu) nie brakuje, a dzieją się patologie - nic nie robi... Paranoja.
Jutro szczepienia, idę poczytać co Natolin alergolog powiedział.