reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Uf, witam się - pierwszy raz za szóstym podejściem!!!

Bo działam - postanowiłam zrobić wszystko to, czego mi się nie chciało przez ostatni tydzień. Mozecie sobie wyobrazić tę górę prasowania, haha, ale już jej nie ma. Justyna śpi, więc piszę.

A ja wpadłam się pochwalić, że te 2 dolne jedynki o których dziś pisałam jednak się przebiły! :-):tak::-) Myslałam że jeszcze nie ale pomacałam i ewidentnie już są!! Tak więc mamy 2 ząbki naraz! :-):-) Jeszcze takie maciupkie ale są :-):-)

GRATULUJĘ!!! Ciekawe kiedy Justynie się przebiją, bo raz idą, a raz się wycofują. Dziwne... Ale moze przynajmniej wyjdą łagodnie i bez sensacji.

hej dziewczyny!

ogladalyscie moze wczoraj na dwójce program lisa?bylo o tym jak ojciec 5 latka nagral jak z nim mama postepuje...
jak to uslyszalam to sie poryczalam , jak ktos tak moze dziecko traktowac???????????

tu jest ten odcinek wczorajszy 14.03.2011 - Telewizja Polska SA
chyba tutaj jest to nagranie, nie sluchalam go bo po wczorajszym wysluchaniu na dwojce nie jestem w stanie...
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona

Właśnie oglądnełam, ale... wyłączyłam w połowie - bo też się poryczałam...
Koszmar. A państwo co? odbiera dzieci np. kochającym się rodzinom, ale po prostu biednym (zamiast im pomóc finansowo), a takim ktorym nic (oprócz miłości i rozumu) nie brakuje, a dzieją się patologie - nic nie robi... Paranoja.

Jutro szczepienia, idę poczytać co Natolin alergolog powiedział.

reklama
Hejo dziewczynki byłam juz dzis na bb, ale czasu zabraklo na wyslanie posta- a musialam tylko kliknac ,ale.........

Tak wiec w skrocie napisze:
jesli chodzi o melodyjki przy karuzeli to my mamy bach, mozarta, bethovena spokojne i fajne, wiec poki co uspakajaja a nie graja na nerwy :)
Kathe widziałam i strasznie mi przykro, ze takie mamy sa na tym swiecie
Frogg ja tez nocki nie pamietam, ale Zuzek wstal o 3 i 5 i pospala do 8 jupi
Kasis ja tez bym poczekala do kontroli i jakbym dostala zielone swiatelko to spacerki i spacerki
Ewelina zdrówka dla córeczek i gratki, bo widze za 2 dni temu 5 wybila

A wiem jeszcze o porodzie chciałam widze, ze wiekszosc z Was miala krzyzowe :(. To w takim razie mam nadzieje, ze przy drugim porodzie mnie omina rowniez, ja nie mialam i uwazam, ze sam porod nie boli, ale schodzenie glowki w kanal rodny, nacinanie i szycie to niestety juz bardzo boli

Cześć.
Nie mam czasu Was nadrobić, bo dziś dzień załatwiania różnych spraw.
Zaraz idę jeść obiad i jadę do proboszcza. Będę próbować załatwić na 03.04 chrzest, bo na ten następny termin fotograf nie może, bo ma wesele, a potem sezon komunijny. Jak się nie uda to zdjęcia rodzina porobi, a tak chciałam profesjonalne.
Syn mi się rozchorował po 3 dniach w przedszkolu i mam opiekę do 25.03.
Pogoda dzisiaj u nas super. A w ogóle to nie widzę u siebie nikogo z wózkami. Może my za późno wychodzimy i wszyscy wtedy w domach siedzą. Wczoraj byliśmy na spacerku od 17.00-18.45.
Lecę jeść.

rzeczywiście cisza aż dziwne. Jeżeli chodzi o głośne sprzęty to u nas odkurzacz wzbudza mega zainteresowanie i potrafi zdziałać cuda w memencie kiedy Alicja płacze (coś na zasadzie suszarki). Dzięki temu mogę spobie spokojnie mieszkanie odkurzać a Młoda w tym czasie leży zafacsynowana nowym dźwiękiem :cool2:

Margaritko super Patryczek:) .Mamo jak uslysze tez sie popłacze

My juz dzis 2 spacerki zaliczylismy :) i jeszcze jeden sie zapowiada bo z psiskiem trzeba, a M. nie ma jutro wróci. Wiec ja pewnie wieczorem na BB bede hehe tylku tu taka cisza, ze podejrzewam ze sama tu bede heheh

a my juz po kąpieli, młody gada w łóżeczku pewnie niedługo padnie, dziś moj Ł w domu tak wiec nie bede siedzieć na bb, wszystkim mamusiom udanego wieczoru życzę.

reklama
O rany! Spodziewałam się tu masy postów, a widzę tylko 3. :szok::shocked2::eek:
Proboszcza nie zastałam, ale był wikary. Po rozmowie z nim stwierdziłam, że nie będę upierać się na termin 03.04. To proboszcz ma takie swoje przekonania i nie robi chrzcin w Wielki Post, także zostajemy przy terminie 23.04. Cena chrztu mnie zaskoczyła - 200zł ! Za ślub życzy sobie 1000!

Do góry