Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy ja mogę podać Lenie paracetamol w czopku ? Cały dzień tak płacze, jęczy bardziej. Chyba to ząbki bo ślini się przy tym jak buldog a nie wiem już jak jej pomóc. Na rączkach płacze, nie śpi (spała 25minut przez cały dzień), nie chce za bardzo jeść.

), potem szybki obiadek i biegiem załatwić fotografa oraz jubilera. Byłam święcie przekonana, że z obrączkami nie będzie większego problemu a tutaj okazuje się, że czas oczekiwania to minimum 2 tygodnie. Musimy się pospieszyć z zamawianiem, żebyśmy nie musieli sobie śrubek zakładać :-) Fotograf też zarezerwowany, tylko muszę wpłacić zaliczkę i zdecydować ile zdjęć chcemy. Wydawało mi się, że nie będę miała prawie żadnego załatwiania a tutaj szykuje mi się bieganina. Jeszcze katering, kwiaty, buty, ubranka dla mnie i dzieci na chrzciny (moja sukienka niestety nie będzie pasowała na chrzciny), no i wszystko dla mojego P. Jak dzisiaj zaczęłam o tym myśleć i przeglądać kalendarz, to wyszło, że przez najbliższe trzy tygodnie prawie codziennie muszę gdzieś jechać :-(