Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A to wszystko dzięki temu że Patryczek zrobił prezent i dał pospać do 7, a ostatnio to długo hehe
Naszczescie bez nocnych pobudek ... odpukać ;-)A co do karmienia to wcześniej karmiłam tylko przed kąpielą i to nawet godzine wczesniej, a po kapieli synek padał wiec już nic nie dało rady wcisnąć i tak dawal rade spac do rana. A teraz karmie po kąpieli przed samym spaniem, żeby chociaż troszke zjadł i czasem zasypia przy cycu, ale nie widze różnicy w spaniu czy zje czy nie 

no to witam w klubie. U nas męczących nocek ciąg dalszy. Alicja do 3 w nocy obudziła się 6 razy (a zasnęła ok 21)! i za każdym razem cyca chciała. Myślałam, że ją na balkon wystawię albo cyganom sprzedam... potem pospała do 6 i do teraz hulaj duszaDzisiejsza noc znów zarwana a pobudka 5.30
Nie wiem co się dzieje z moją córą, że tak teraz się często budzi w nocy, poza tym bardzo dużo je, w nocy też.
Zwalę to na skok rozwojowy, bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
Dziś zaczynam drugie podejście z glutenem, mam nadzieję że wysypki nie będzie.
nawet D. w akcie desperacji do pracy nie poszedł... no i też to na skok rozwojowy zganiam. A może jednak zęby? sama już nie wiem... 
czyścisz mi monitor (i klawaturę)leżał na półce między mąką a jajkami, wrzuciłam do koszyka z ciekawościco jakiś czas używam żeby kurzem nie obrósł :-)