reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:) mialam noc z marzen dzisiaj!!!:))) mloda padla o 23.30 po butli i wstala o... 7.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdziu!!!!!!!!!a to wszystko dlatego ze lalo na dworze i cisnienie do dupy- mloda jest meteopatka jak ja, jak leje to ona marudzi spi i do bani jest a jak slonce to mega powera mamy obie:)) potem wciela butle kleicku wanilioworyzowego 150 i poszlysmy do mnie do wyrka, myslalam ze juz nie zasnie a tu kuku!! do 9.45!!:) powydurnialysmy sie w lozku i wstalysmy dopiero po 10.10:))))

reklama
Wiktor juz jest!!!!!!!! ale Ola miała cc..........

Super wiadomość...hihi rozmarzyłam się jak to było gdy Miłosz był taki malutki:-)A jeśli chodzi o cc to kurna mogli zrobic jej wcześniej to by się dziewczyna tyle nie męczyła przed.....

Mała_mi trzymam kciuki by Łukaszek był zdrowy i by udało wam się wyrwać z "piekielnego domu" na weekend:-)

Dziulka zazdroszczę Ci dzisiejszej nocki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, tylko nie poplujcie monitorów, ale kogo mam zapytać jak nie Was :-)
wyjęłam z ciekawości niekapek i... ja nie umiem się z niego napić :-D :baffled:

Idus to super:). szkoda, ze tak zwlekali. Ale piekna data 16.03 ;)
Mala mi trzymam kcuki zeby Lukaszenko sie lepiej poczuł i zebyscie mogli wybyc do rodzicow
Czarodziejka wspolczuje kochana. Zeby sie szybko zagoilo

oj niewiem co jeszcze glowa mi dzis peka i sama niewiem co z soba zrobic ehhh

Edit: Nat a ustnik pociagnela?

a u mnie cisza jak makiem zasiał...dzieć śpi, małż na nockę już uciekł do pracy...a ja wcinam pomidorówkę :-) miałam zachciankę niczym ciężarna i o 19.00 małż leciał do dronki po składniki :-D i przy okazji wrócił z 3 paczkami chrupek kukurydzianych dla młodej i tekstem: wiesz ile kosztuje opakowanie?? złotówke! od dziś zamiast mleka dajemy młodej chrupki , zobaczysz taniej wyjdzie niż mleko a i tak sie zapcha" :-D :-D
:-D:-D dobre,dobre trzeba było się zapytać czy sam nie przejdzie na taką diete
Mały czysty osłuchowo,uff.. tylko dziś wieczorem miał znowu stan podgorączkowy.Daliśmy mu ibum w syropie, bo na dodatek tak zaczął marudzić i tylko u męża na rączkach był spał. No ale jak zjadł mleczko ( hurraa że zjadł) to zasnął:-). Do tego te beznadziejne kupy śmierdzące:-(.
Zmęczona jestem jak diabli.
Fajnie, że już lepiej osłuchowo, mam nadzieję że gorączka szybko zniknie i będziecie mogli pojechać do rodziców
witam wieczorkiem..moje panienki juz spiom..bylam dzis znowu na izbie przyjec ze starsza corcia:((dostala po obiedzie wysokiej goraczki i strasznie ja kaszel meczyl. zadzwonilam po rodzicow i mama zostala z pati a ja z tata pojechalam z ola do szpital. dzis lekarka dala jej antybiotyk. ciesze sie bo w koncu pomoze!!biedna tak mi sie dzis meczyla w dzien. z pati juz lepiej po tych inhalacjach. achhh jestem padnieta caly dzien przy nich..jak nie jedna mnie potrzebuje to druga...
Zdrówka dla córeczek
Witam dziewczynki- Ewelina znam to -bo nasze dziewczynki w podobnym wieku-starsza też była chora i siedzi już 2 tydzień w domu-więc mam co robić tak jak ty.:-)
A moje małe dziecko to chyba anioł- idzie spać o 20 -budzi się rano o 9 - oczywiście w nocy cycamy.ale jak widz eto wasze maluchy ranne ptaszki.
Ale ja też wstaję o 7 bo starsza tak wstaje.
Ale u nas kiepska pogoda a było już tak ładnie:(
Również zdrówka
Hej
U mnie noc umiarkowanie (nie)znośna...Miłosz ostatnio daje mi nieźle popalić i obstawiam że to u niego skok rozwojowy a u mnie mega dół wypaleniowy;-)Nie wiem czy wam się chwaliłam ale dostałam pierwszoplanową rolę w filmie "zoombie powraca" bo mam to być produkcja niskobudżetowa i dzięki mojej osobie nie będą musieli wydawać na make-up itp. sprawy bo ja już wyglądam jak potwór:szok:
Daj znać kiedy premiera:)
czesc.
u nas sie złożyło wszystko na kupe: szczepienia, kiepska pogoda i skok rozwojowy.
Wpadam tylko na moment, bo musze sie zbierac. Buziaki!
Kciukaski za szczepienie
Wiktor juz jest!!!!!!!! ale Ola miała cc..........
To się dziewczyna wymęczyła. Gratki dla Oli. Ojjj ale się rozmarzyłam.
dziewczyny, tylko nie poplujcie monitorów, ale kogo mam zapytać jak nie Was :-)
wyjęłam z ciekawości niekapek i... ja nie umiem się z niego napić :-D :baffled:
Hmmm a może tam jeszcze jakieś zabezpieczenie jest, albo trzeba zassać tak jak smoczek:)

Co do kąpania i zasypiania. Małego kąpiemy o 19:30 a później butla i luluuuuu. Śpi różnie raz do 4 i kolejna butla raz do 6. Zasypia zawsze po butli bez problemów. U nas nocka jak to nocka. Pobudka o 6, butla i doleżeliśmy do 7. Dziś mi jakoś dziwnie zimno i leniwoo więc zostajemy w domu. Wystarczy że uporałam się z mega stertą prania od Fifola. Zresztą musiałam bo mąż nie miałby już lada dzień skarpetek ani innych rzeczy a na suszarce wisiały rzeczy małego. Teraz idę wymęczyć śmieszka małego bo próbuje zwrócić moją uwagę na karzy sposób.

mała mi szkoda żeby z Waszych planów nic nie wyszło..ale jakby sie tem zbiła to może uda Wam sie jednak pojechać? ja myśle że w miłej atmosferze to mały szybciutko wróci do zdrowia. piszę w "miłej" bo zz Waszymi teściami miło jest chyba tylko wtedy gdy wyjdą z domu ;-)

Ida gratulejszyn dla koleżanki!!!!! to wspaniale że ma już synka przy sobie :-) !
a małż wraca o 6.00 to śpi tak do ok 13.00 tylko on ma tak beznadziejnie że dwa dni rano, dwa dni popołudnie, dwa dni nocka, dwa dni wolne :oo2: gdyby chociaż tydzień każdej zmiany a tu co chwila inaczej i ciężko mu sie wbić w rytm. bezsens totalny ale co zrobić :/

a ja sie chwale: tydzień temu wysłałam ankiety szpitalne i dziś już przyszło pudełko "zdrowy start w przyszłość" :-D

nat ale wiesz co, ja Ci tak po cichu powiem ze to nie Ty masz z niego pić ;-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Natolin kubek niekapek jest dla dzieci, wiec nie wiem czemu sie dziwisz, ze nie umiesz z niego pic :-)
Kania Laure kapiemy po 18.00, zalezy jak wstanie z drzemki.
Mała_mi mam nadzieje, ze jednak uda sie wyjechac do rodzicow i ze goraczka juz nie wroci.

Do góry