Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie jest odwrotnie, wy wiecie co przeszłam bo opisałam, za to mąż tylko tyle co "po drodze" usłyszał...Efa zazdraszczam :-) ja już raczej bezpowrotnie muszę sie przestawić na budzenie o 6.00 ehh... prawie jakbym do pracy szław sumie to wolę taką prace niż jakąkolwiek inną ;-)
MINIU, smoniq ma się dobrze)) jest naprawdę madrą i silną kobietą i mamusią! walczą całą rodziną z problemami Majeczki - najważniejsze że ma ogromne wsparcie w mężu i starszym synku!!! nie pozwalają jej zwątpić, że będzie dobrze! codziennie o nich myślę i wierzę że ich ból i poświęcenie zostanie im tysiackroć wynagrodzone!!!
PS. smoniq miała niedawno urodziny![]()

...ledwo widziałam moją niunię bo mi kazali soczewki zdjąć i widziałam tylko zamazaną plamę :-)
Dlatego właśnie ja rodziłam w okularach chociaż na co dzień noszę soczewki bo też bym żuczka nie widziała albo bym nie trafiła na łóżko porodowe ;-)hihi
pogoda super ale trzeba siedziec w domu
zmotywowałaś mnie: 18 kwietnia

to pierwszy ale na pewno nie ostatni guz, bo każde z naszych dzieciaczków zaliczy niejeden upadek, guzek, czy obtarcie kolanka. A mamusie będą całować przytulać i boleć przestanie ;-)