Karen
Fanka BB :)
lolisza ja pytałam gina o wymaz z pochwy ponieważ u mojego dziecka po porodzie w pierwszym dniu stwierdzono sepsę a nigdy nie miałam tego badania robionego i podejrzewam że mały mógł się zarazić tą bakterią ode mnie , lekarz powiedział mi że standardowo robi się wymaz z pochwy i odbytu w ostatnim trymestrze i tak też zrobimy. Gdzie będziesz robić te badania bo widzę że w Ujastku tego nie robią i tak się zastanawiam, podobnie jak tą cytomagalię nie wiem gdzie zrobić...
Dziewczynki jestem w szoku że już ruchy czujecie i moje gratulacje, to ja też muszę się bardziej wsłuchać w swoje ciało, może ja jakaś gruboskórna jestem, czy co.
Co do kawy to przestałam pić, boję się że będę miała kolejne dziecko zbytnio pobudzone
Dziewczynki jestem w szoku że już ruchy czujecie i moje gratulacje, to ja też muszę się bardziej wsłuchać w swoje ciało, może ja jakaś gruboskórna jestem, czy co.
Co do kawy to przestałam pić, boję się że będę miała kolejne dziecko zbytnio pobudzone
Hm...tętno powiadacie mi nie powiedział lekarz jakie jest a może mówił a ja jak mi robi Usg to zawsze jestem taka szcześliwa jak widze bąbelka a ja chyba jestem ślepa bo na zdjątkach nawet na tym gdzie mam zaznaczoną pracę serduszka nie widzę tętna żeby było zaznaczone albo ja ślepa jestem ale przyznam się że poza podstawowymi rzeczami nie umiem odczytac tych oznaczeń na zdjatkach a mam ich już 4 a nawet 5 bo wczoraj dostałam dwa