Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelina zdrówka dla małej, mam nadzieję że zastrzyki szybko dadzą efekty.

Mąż ma nocki, przyszedł po 2ej w nocy do domu i akurat mały się obudził na mleczko więc mężulek na to że go na karmi. I co???? Rozbudził mi go całkowicie i już mały nie chciał zasnąć 

A potem ja musiałam co chwila do niego wstawać i podawać smoka a tan sobie smacznie spał bo oczywiście on nic nie słyszy 
A potem jak już mały zasnął to zaś ten zaczął chrapać - myślałam że zwariuję!
Potem przed 7 rano wzięłam małego do nas do łózka bo się zbudził i do 8ej pospaliśmy :-) To dziwne że jak ja małego karmię w nocy to zawsze zasypia po zjedzeniu mleka a jak mąż go karmi to później nici ze spania
To ja już wole wstać i go nakarmić niż potem pół nocy nie spać...
Strasznie długo ją przechodził...
to może taki po prostu foch Fifolek miał z tym płaczem i już? ...a kto wie może polubi pozycje do spanka na brzuszku - tak podobno najzdrowiejfroog napisał/a:
Marchewkową już jadł i to nie raz,śliwki drugi raz. Tylko on mi np. od dłuższego czasu zaczoł w dzień zasypiać na boku, a dziś się majtoł całkiem na brzuch. Moja siostrzenica też jak była mała nauczyła się spać na brzuchu i śpi tak do tej pory, obojętnie czy na noc czy w dzień. Chciałam go przewrócić na plecy i go obudziłam a teraz nie chce spać i znowu obrócił się na brzuch i leżakuje.
moje młode za nic nie zaśnie na brzuchu od razu łepetynke do góry podnosi..ehh...
buuuu