Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie czaję przy mężu, zresztą jego ta historia też ruszyła :-(
Dobranoc wszystkim mamusiom, zmykam do wyrka.
pewnie że dostarcze, a co?!?!?!ida Oczywiscie monitor mogę Ci wypucowac tak ,ze będzie lsnił – tylko go do mnie dostarcz ;-)
To ile tych kawek mam robic ?!![]()
kawusia dla mnie teżz reguły też tak robięIda :-) aj :-) jak znam siebie to bym za to mężowi poduchą w łeb walnęła, niech wie że przez niego cierpie![]()
to był wyjatek bo nie mogłam powstrzymać śmiechu;-)
ja przez tą pierniczoną azalię mam już drugi tydzień niespodziewajki... raz kropelka, raz dziesięć... a mąż "przeszczęśliwy"A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres./ No o co kaman? Czyżby przez te tabletki? Ale juz kończę drugie opakowanie... Mąż to dopiero się wkurza,że cały czas mam @

polecam sie na przyszłość, ale to już przy takich okazjach jak wyjazd do wsi zabitej dechami, broń Boże szpital!!!!!!!!!!! aa te konowały... mój mąż mówi ze na zachód do pracy ich wysłać na pół roku na terapię szokową
moja principessa ma tak samiutkoa wiecie co odkrylam nowego u Leane?? szanownej pannie jak sie juz nie chce jesc to potrafi odwrocic glowe zamknac usta i za cholere nie wezmie lyzeczki czy butli!!! no co za charakter!!!! kurna jeszcze nie ma pol roczku a takie jajapp
skoro mają charakterki po mamusiach to... hmmmm.... czyżbyśmy my też miały podobne?
a to już ku.rwa przegięcie maxymalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gumowy kurczak to zdecydowanie za mało!!!!!!!! JEŻA!!!!!!! i to nie po główce tylko po jajach!!!!!!!!!!! a co ty specjalnie doprowadzasz swoje dziewczynki do chorowania wg niego czy co?!?!?!?!?!ja dorzucam meza!!!dzis mnie tak wkurzyl ze poplakalam sobie w pokoju( dzieci chore a on na mnie zly ze znw trzba cos kupic tym razem zastrzyki dla patrycji..echhh szkoda gadac

jak odkryjesz sposób to się podziel... a przecież moja dzidzi przesypiała cała noce jak była o połowę mniejsza...niech mi ktos doradzi, jak nauczyc dziecia spac calutka noc?? po kapieli mala nieraz zje butle nieraz wcale ( o 18h je 130g owocow) potem o 23.30 najpozniej 180 kaszki warzywnej z mlekiem, potem budzi sie miedzy 5-7h i nieraz zje 120 nieraz 30 nieraz NIC!!! ta pobudka mnie zawsze wkurza! potem budzi sie np 8.15 bo kupa i wtedy zabieram troche ja do siebie na polezenie ew.drzemeczke. nieraz tak fajnie przespala np do 7h a tak to mnie wpienia bo jak klade ja np o 6h rano po butli przewijaniu to nie chce spac. a jak w koncu usnie to i tak mi wstanie o 8.15 z kupsztalem. dzisiaj akurat walczylam do prawie 7h z nia (co pisalam rano) to potem dospala do 9h czy jakos tak a i tak dopiero poszlam po nia o 9.30 bo nie umialam sie zwlec z wyra. jak nuaczyc spac dziecko noc calutka bo przeciez jak wroce do roboty to kurwizny dostane z wstawaniem takim i kladzeniem sie na pare minut.

my tu jak rodzina, a wiadomo że w najbardziej zgodnej czasem jakieś nieporozumienie sie zdarzy!!!Ala nie miała nic złego na myśli!!!!!!pomyśl tak: mojej alter ego ten post pomógł pogodniej na wszystko spojrzeć, niech jej będzie
kochana, gdyby dziewczyny miały tu jakieś "ale" do ciebie czy innych "marudzących" wciaż na te same tematy kobitek to nie wspierałyby ciebie i ich tak jak to sie przecież dzieje!!!!!!!!!
trochę do tyłu jestem
i to nie nagrane, a na vod;-)Dawidowe no coś Ty. Ty nie masz humoru ?? Co sie stało?
Dziulka jak mówisz, że pomaga to kopniaczek w tyłek odemnie, ale tak naprawdę to przytulam mam nadzieje, ze dóóóóóóóół minął ??
Alicja coś dla duszy najbardziej mnie się podoba hehe
Mona spóźnione, ale szczere gratki dla Was
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/
tu jest jej opowiesc ... gdyby nie małż , to plakałabym w głos :-(

jutro przeczytam dziś nie mam siły się dołowaćhttps://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/
tu jest jej opowiesc ... gdyby nie małż , to plakałabym w głos :-(