reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hallo mamuski:-)
odrazu na dzien dobry NATOLIN WRACAJ DO NAS!!!!kochana my cie tu potrzebujemy!!
a tak wogole to widze ze wczoraj byl dzien dolka czy co?Dziulka ty masz dolki?!no powiem ci ze spodziewalabym sie po wszystkich ale nie po tobie no ale coz nawet swietego dopadnie;-)mam nadzieje ze dzies bedzie lepiej:-)
co do spotkania pazdziernikowek jestem jek najbardziej na TAK!!!!hmmm...wiem co zrobimy zbierzemy sie i wszystkie spotkamy sie w legolandzie w danii:-)dzieciaczki beda mialy duuuuuuzo miejsca do zabawy:-)ja dostarcze kawe i ciastka a wy dzieci i usmiechy:-)co wy na to?kto za?
Strip dobrze ze juz w domku:-)a ty teraz sie kuruj tak to jest jak czlowiek ma stresa to organizm oslabiony i lapie wszystkie wirusiki;-)zdrowka i przytulam
Alicja nie wszystkie spia;-)my juz na nogach od 5!
Dawidowe wlasnie cos cie nie widze no chyba ze juz slepne na starosc;-)co u ciebie?
hmmm....co jeszcze chcialam napisac....aaa...my dzis na 9 do lekarza na szczepienie wazenie i mierzenie ojjjj jak ja sie boje tego szczepienia sama bez A ojj bede wyyyyyyycc!!!!trzymajcie kciuki dziewczyny
milego dnia i jak wroce to zdam relacje:-)

reklama
No proszę, poleżeliśmy sobie z Olkiem do 8-mej. Nie jest to zbytnio bolesne zważywszy na fakt, że sama poszłam spać około 22. Karmienia o 3.30 i 6.50. Po raz drugi melduję się więc wyspana :-).
Szkoda tylko, że taka pogoda za oknem paskudnawa.
Przesyłam wszystkim wirtualne słonko na dzień dobry i lecę Was poczytać.

Aaa, no i odmeldowuję się dzisiaj po południu aż do poniedziałku. Tomek przyjeżdża :)

Witam, z rana. Wiecie co znacie może jakiś serwis dzieciowy? Obudziłam się o 2 nad ranem z nogami na głowie i papersem na wysokości nosa. Mojemu dziecku śniło się chyba że jest naleśnikiem i w połowie jego spania chciał się przewrócić na drugą stronę czyli na brzuch. Poleżał tak z godzinę i znowu poszedł spać na plecy. Pobudka o 6 na butlę. Teraz kimnoł i znowu się obrócił na brzuch. Normalnie chyba go na dzisiejszą noc przywiąże do łóżeczka pasami.
Natoli- helllołłłłłłłłł gdzie jesteś?????
Efa-miłego weekendowania :-)
Dawidowe- humorek lepszy ???
Miniu-kcikaski za szczepienie

A moja mamuśka ma dziś egzamin na prawko- hmmmm ciekawe jak jej pójdzie :)

froog to my zaciskamy kciuki za babcie Fifolka :-D

dawidowe jak tam samopoczucie? i w ogóle co tam u Was? jak Laura reaguje na żółtko?

Efa mam nadzieje że weekend będzie owocny :rofl2:

Nat babeczko odfochaj sie już :-p

Miniu kciuki zacisniete
Frogg za mame tez trzymam :)
Efa a Wy sie bafcie dobsze ;-)

I tak jak mówiłam popłakałam się jak przeczytałam co ta dziewczyna musiała przejść straszne, przykre i dlaczego tak sie dzieje :( ?

reklama
Emiliab – Ty masz okres co 2 tygodnie a u mnie w dalszym ciągu cicho i ciemno. I gdzie ta sprawiedliwość?
STRIP – witaj Kochana:) ech te szpitale i opieka tam. Nic tylko po.zabijać :wściekła/y: dobrze, że już w domku jesteście! Zdrówka życzę przede wszystkim. A co do nocnych pobudek to u nas jest na bank więcej niż 3 :/ a ile w sumie to sama nie wiem, bo nie jestem w stanie policzyć…. :(
DAWIDOWE – ejjjj! Kobieto!!!! No co Ty…. Jak to niepotrzebna? Weee…. Co wszystkie tak ostatnio w jakieś dołki wpadają? :(
NATOLIN - ODEZWIJ SIĘ !!!! HAAALOOOO !!!! SMUTNO TU BEZ CIEBIE !!!!! :(
Dołujących linków nie przeglądałam, bo nie mam siły na smutki tym bardziej, że mój humor też nie teges jest. Ale się porobiło. To chyba to przesilenie wiosenne tak działa. Poza tym u nas też szaro-buro i ponuro, więc nawet pogoda nie sprzyja dobremu samopocuciu.

A na koniec coś optymistycznego:
LOLISZA, ONESMILE – suwaczkowi gratulacje :laugh2::laugh2::laugh2:
I chyba tymczasowo na tyle, bo mała maruda.

Do góry