reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam i ja o poranku :-)
O kawie to już dawno zapomniałam, już bym kolejną wypiła heh.
Nie wiem czy tylko tak z moją jest, czy z innymi dzieciaczkami też, że jedzą teraz więcej.
Kurczę jadła 6 razy na dobę a teraz je 8/9 razy na dobę.
Dziś w nocy pobudka 00:30 i 4.15.
Po północy jadła cyca a po 4 mąż zaaplikował butlę mm i zjadła całą bez mrugnięcia okiem, więc napewno była głoda.
Nie wiem może mój pokarm jej już nie wystarcza, ale daję jej zupy, deserki do tego jeszcze cyca i dalej mało :-/

Natolin gdzie się podziałaś?
Miniu77 trzymam kciuki za szczepienie ;-)
Alicja powoli zaczną się budzić albo dzieciaczki ich obudzą ;-)
Efa to super że się wysypiasz, że Oluś daje Ci wyspać i miłego weekendu :-)
A jak humorek Dawidowe i Dziulka78 ?
Frogg trzymam kciuki za Twoją mamę, żeby zdała;-)
Filipkowi widocznie wygodnie na brzuszku spać.
Sarisa głos jak codzień oddany ;-]
Lolisza, Onesmile gratulujemy z Oliwką 5 - teczki :)))))

Ostatnia edycja:
Witajcie!

NATOLINKO ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!

miniu kciuki zaciśnięte
frogg za mamę też! niech zda egzamin,będzie wnusia woziła w różne cudne miejsca:-)
Efa po raz kolejny gratuluję wyspania! I przyjemnego pobytu z Tomkiem;-)
lolisza,onesmile gratki dla Franka i Pawełka

Ja też mam nockę przespaną całą-ale u mnie to standard. Franek teraz leży na kocu i "zajada" drugi kocyk(bo trzeba popróbować nowych smaków;-)):-). Wypiłam właśnie kawę-niestety czarną,bo zabrakło mleka. Ale ja mam tak dobrą kawę,że akurat tę mogę pić bez zabielacza. Kiedyś była u mnie mama,która czarnej kawy nie wypije i też zabrakło mleka,a rano nikomu nie chciało się wyjść. I mama wpadła na pomysł-wsypała sobie mleko Franka do kawy. Zabielacz był? Był? I było git;-)

Lolisza, Onesmile, gratulacje dla Waszych małych mężczyzn z okazji tak pięknego wieku :-)
Natolin, Dawidowe, nie noooo... jak Wy przestaniecie pisać to i ja się z rozpaczy wyłączę! :-(

Wstałam dzisiaj przed moim dzieckiem. Chyba pierwszy raz.... Wczoraj (przeżyłam) koszmarny ból podbrzusza, ponad dwie godziny. Skończyło się na No-spa forte, ale i tak się jeszcze w nocy z bólu budziłam. Zadnych krwawień, wiec nie panikuję, ale nie pamiętam aż TAKIEGO bólu z poprzedniej ciaży. Niby ma prawo się tam wszystko rozciagać, no ale chyba bez przesady...?
Na dodatek Justyna "skacze" właśnie, robi sobie pobudkę w srodku nocy chyba tylko na to, zeby powiedzieć nam "a kuku" i idzie spać dalej, a my wstajemy, bo myślimy że już pora karmienia... Jeszcze jedna taka noc a osiwieję.

emiliab - :laugh2::laugh2::laugh2: mi kiedyś teściowa też mówiła, żebym sobie mm kawę zabielała, bo szkoda żeby się zmarnowało skoro Alicja go pić nie chce;) a propos kawy to jaką masz, że bez mleka daje radę wypić? bo ja jakoś nie mogę trafić na taką co by mi smakowała tak sama z siebie bez zabielaczy ;-) aaa i ja już jedną też zdążyłam wypić i pewnie zaraz po 2 pójdę, bo dalej mój mózg woła "spaaaać" a tu jeszcze tyle przede mną
dobranocka - oby ten ból był pierwszy i ostatni raz taki :( może to z lekarzem skonsultuj?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry