Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pisałam wyżej, powinno być HR lub ASP a przy tym trzycyfrowa liczba zazwyczaj w przedziale 120 - 170
hej dziewczyny
fajnie macie, ze juz ruchy czujecie. ja sie nie moge doczekac, a ze to moja pierwsza ciaza, to pewnie czekac trzeba bedzie i do 20 tygodnia, albo i dluzej bo ja malo spostrzegawcza jestem.
czemu wasze giny wypraszaja tatusiow jak usg dowcipne? przeciez nie ma tam chyba niczego czego tatus by nie widzial...
a i mam pytanie tak jak aga - tez nic nie wiem o pulsie dziecka, da sie to zobaczyc na zdjeciu usg, oznaczaja to jakos? od ktorego tygodnia mowili wam o pulsie, mnie tylko mowia, ze serce bije i ze wszystko dobrze...
basia nei stresuj sie, za pare godzin zobaczysz dzidziusia....

Mam nadzieję że takie niskie dlatego że był to dopiero 5 tc. Napewno teraz będzie wyższe. Pamiętam że z Laurą zawsze się kręciło w granicach 140 więc nie sprawdziła się u mnie teoria że jak poniżej 150 to chłopak:-) I fajnie by było żeby teraz było tak samo bo chcemy drugą córkę.