Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam kawę,której ,niestety jeszcze nie ma w Polsce. Mama mi przywozi z Berlina- Tchibo Feine Milde - sypana.
super!!! teraz Fifi będzie miał nie tylko mobilną mamę ale i babcięDzieki dziewczynki za kciukaski- egzaminy zdane- oj teraz babcia bedzie szaleć po drogach![]()
nieźle to musi wyglądacMój Dodunio dzis jeszcze bardziej wygląda jak bierdonka. Coraz więcej tych krostek ma. Na szczęscie w zachowaniu jest niezle. Oby tak zostalo.
dzielna dziewczyna!!!Kochane jesteście! Gdyby nie mobilizacja z Waszej strony to bym przymknęła oko na wszystko. A tak - zadzwoniłam do szpitala, gdzie jest ta "bliższa" przychodnia ginekologiczna. Pani z którą rozmawiałam mówiła DOKŁADNIE to co Wy!! :-) Krótko mówiąc: jak mam możliwość to mam jechać dzisiaj do innego lekarza (tamta doktor K. jest na urlopie do poniedziałku....), a jak nie mam gdzie albo bóle się znowu pojawią - to na izbę przyjęć. No i się okazało, że mój gin Z. który prowadzi mi ciążę jednak dzisiaj przyjmuje, po 15 :-) Więc pewnie się wybiorę tam z M. "dla świętego spokoju" (i mam nadzieję, że się okaże, że tylko po to tam pojedziemy...). Dziękuję Wam!!!!!!!
KUKU LASENCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!dolek zakopany)))))))))))))))