Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
może ja bym się uśmiechnęła ale na pewno nie za darmo!!!Aha dziewczyny mam do Was pytanie. Czy któraś z Was bierze jeszcze Azalię? Bo mam jedno opakowanie - całe , nieruszone , a sama juz nie karmię i nie będą mi juz potrzebne. Moze którejs z Was by się przydały - oddam za darmo :-)
no, jest nas trochę, którym nie udało się urodzić "najlepszą możliwą drogą czyli sn"... natuśce kazali męczyć się do końca... a nie kojarzę jak to było w Twoim przpadku, strip??? bo wiem że miałaś cc, ale chyba też nieplanowaną???tzn?
Wiesz akurat Ciebie zawsze rozumiałam i Twoje przeżycia po porodzie i nigdy nawet nie pomyślałam że mogłabyś przestać o tym pisać.
Ja tylko napisałam że post Alicji odebrałam tak samo jak ona to potem Tobie wytłumaczyła. Więc o co chodzi?
I na marginesie też napisałam żebyś nie odchodziła.
frogguś, ten płacz na widok obcych jest swoją drogą rozbrajającyNatolin- WITAMY,WITAMYJa chyba wiem dlaczego rano Cię nie było. Bo Twój awatarek był w DDTVN
A tak na poważnie. Uszy do góry będzie dobrze.
Moja mama właśnie przyniosła mi obiadektylko szkoda że nie zrobiony buuuu. Fifol wcina chrupki i wiecie co. Pierwszy raz zaczoł płakać na widok kogoś.

pewnie że przytulam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Łukaszenko dzisiaj cały dzień marudny, płacze prawie ciągle.
Dopiero teraz jem śniadanie. Nie wyrabiam już dziś. Smutno mi.
Niech mnie ktoś przytuli.
też chcę takie problemy, najlepiej codzziennie;-)fajnie ze dołek zakopany, teraz zalej betonemMALA MI przytulaski od nas) wczoraj Leane byla nieziemsko upierdliwa caly dzien, a dzisiaj obie jestesmy w formie
) popatrz na jej zwariowany dziobek na poprzedniej stronie to ci sie lepiej zrobi
))
a Leane se spi juz od 12.30ppppppppp no kurna nie mam z kim sie bawic
pp

oj, nie raz juz tak było... oby ten raz też rozszedł się po kościach!!!!!!!! bo trochę mi głupio przez tą sytuację - w końcu to przez mój postMała mi przytulam. Ty biedaczku. pewnie skok, zeby i do tego katar i Łukaszenko nie daje rady dlatego raczki Mamuni działaja cuda.
Kasis bo jak sie czytac nie umie to sie potem czlowiek wstydzic musi ehhh
Alicja ja to tak rozumiem i nie chodzi o to, ze ktos stanął po Twojej stronie czy nie. Czytając tamtego posta tez bym to wzieła do serca jak Nat sobie niestety wzięła. Dla mnie zabrzmiało to tak jakbyś skomentowała, że Nat tak strasznie narzeka na poród, a inne mamy które miały ciężki poród nie narzekają. Potem Mala mi napisala, ze zrozumiała jak Nat, a jak dopisałas posta gdzie Mala odpisała, ze teraz tak go rozumie to i ja tez wtedy zrozumialam o co Ci chodziło w tamtym poście. Nie chciałaś nikogo urazić tylko jeszcze wesprzeć mamy które przechodziły ciężkie chwile wydając dzidziusie na świat. I dziewczynki bardzo sie tu wspierałyście i wspieramy Ty i Nat i nie ma co się obrażać, bo przecież znamy sie już troszkę i czasem tak bywa, ze cos napiszemy i ktos to wezmie za bardzo do siebie, a tamten co to napisal wcale nie chciał żeby tak było.

my po wizycie u lekarza i po spacerku:-)osłuchowo czysto, gardełko blade. w aptece poszło ponad 150zł, bo w końcu frida, naso drill, i porządny termometr sie zakupiły;-)i wyszło że młoda ma 37,1 stopnia, ale to chyba norma jest, dobrze kojarzę? aaaaaaaaaaaaaaaa, no i najważniejsze!!!!!!!! moja córa w końcu ma szóstkę z przodu!!!!!!!gdzie? na wadze