kuku jestem

nadrobilam was uffffff....
wiec tak: dzisiaj przyjechala armia zbawienia, przyszly chrzesny ze swoja kobieta i 3 dzieci 9.12.13 lat. kazalam im na poczatku nei gadac glosno zeby Leane nie wlaczyla syreny w razie cos. jaja jak berety- z chrzesnego oka nie spuscila

pp dalam ja wujaszkowi w ramiona- kurna-szok! skumala sie od razu bo wujek jak i mmamusia -jaja odwala bez limitu. do cioci tez sie smiala a najbardziej do jej syna 12 letniego ktoremu robila to co mnie -nauczylam ja walic z bani tzn czolkiem BUM! no i tak jej sie spodobal ze walila mu dobre pol godziny i smiechu tona.ale to juz pominawszy co z kim robila bo i tak w skrocie: wielkie jaja, hihot, pisk

naszykwoalam zarcia tone i na 14h pojechalismy po obiedzie do kosciola na randke z ksiedzem. jaja byly jak berety bo te dzieci z nami. w pewnym momencie syn chrzesnego wyjechal z pytaniem: jak to do nieba pojdziemy kiedys? tam wysoko?? (9 lat) a chrzesny wyjechal:
JULIEN nie jestesmy w Star Wars!!!i zamknij sie juz z pytaniami prosze!!! kurna prawie wjechalam pod stol ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!! potem gadal ksiadz o religiach typu islam,a Julien:
to arabow sie nie chrzci??????????????, ksiadz zbladl doslownie a ja bylam juz posikana

))))))))))))))))))))) dowalal takie pytania ze ksiadz az byl spocony

))) i tak 1.5h takie jaja ze nie moglam.
po tym calym kosciele przyjechalismy spowrotem do nas, kawa i do carrefoura z moja mama jak oni pojechali bo moja mama sie uwziela ze kupi Leane fotelik do jedzenia, no i kupila. zarypisty.
a tak to nocka spoko 6.30 pobudka, potem 8.10 i wzielam do nas do wyrka. dziecko zobaczylo tatusia wiec macalo po buzi a jak tatus sie odwrocil to wyrywala mu poduszke spod glowy

))))))) poza tym wola na tatusia od wczoraj AJA
w sklepie dziecko sie wyspalo a teraz mloda daje czadu i gada z tatusiem

p