reklama

Październikowe Mamy 2010

No i jestem po wizycie:) Pani doktor powiedziała, że ciąża rozwija się książkowo :D Jest idealnie. NT = 1.4 także wszystko w porządeczku :)

Maluszek fikał koziołki, przeciągał się rączkami i nóżkami. REWELACJA :)

Na brzuszkach i usg wkleję zdjęcia później:)

Efa dziękuję za trzymanie kciuków :*

Buziaki kochane! Czas na drzemkę popołudniową :D

reklama
monimoni to super, ze wsio ok. ja mojego malucha dopiero w czwartek zobacze i mam nadzieje, ze bedzie bardziej ruchliwy niz ostatnio, bo wtedy albo spal, albo nie czas byl jeszcze na jego aktywnosc.
a jutro spotkanie z polozna, ciekawe co ona mi naopowiada...

Monimoni cieszę się, że wszystko ok i że jesteś zadowolona z wizyty.

słyszałam że jeśli można zapobiec rozstępom to olivka wystarczy
a jeśli skóra jest skłonna do ich powstawania to najlepszy krem cudów nie zdziała...
I z tym się zgadzam w 100%. Ja używałam Mamma mia i jakiegoś tam jeszcze balsamu z takich niedrogich i na brzuchu ani jeden rozstęp się nie pojawił. Niestety na biuście i udach podobnie jak u Ciebie pojawiły się.

Ida Sierpniowa ja się zastanawiam nad przejściem do szkoły prywatnej, bo wydaje mi się, że tam jest dużo lepiej. A pracowałaś w takiej zwykłej państwowej? Ja już 7 lat w tym tkwię i coraz mniej mi się to wszystko podoba, a od roku to chyba jakiś kryzys mam, bo mam tej roboty serdecznie dość.
Leż w łóżku i kuruj się. A na katar nie wolno czegoś w aerozolu wziąć choćby tak raz na dzień?

super, że kolejne dobre wieści po wizytach u lekarzy :)
ja wracam do szkoły po zwolnieniu i zobaczymy jak tam będzie... z jednej strony mi się nie chce, ale z drugiej siedzenie w domu jakoś źle na mnie wpływało

Efa widzę że mamy taki sam termin porodu :tak::-D
Myślisz że urodzisz w październiku czy jednak jeszcze we wrześniu??
Masz jakies przeczucia?? ;-)

Vilemo, nie mam żadnych przeczuć, w dodatku u gina ostatni raz byłam miesiąc temu i teraz umieram z ciekawości, czy wiek wg USG u malucha się zmienił, czy może nadal jest 1.X. Bo wg OM to powinnam rodzić około 23.IX :). Na razie więc czekam do 14 kwietnia, wtedy mam wizytę i może lekarz mnie natchnie do przeczuć. A Ty masz jakieś przeczucia?

Monimoni, cieszę się, że z Twoim słoneczkiem wszystko w porządku.

Lola33 daj znać, co słychać po wizycie :)

reklama
Witam ponownie już po wizycie ogólny stan ok dzidzia rośnie niestety nie miałam dzisiaj usg ale co dziwne mój lekarz wziął swój cudowny krążek i stwierdził że to już 15 tydz suwaczek ma wedle miesiączki hm ale zobaczymy jak powie na następnej wizycie dostałam L4 na 2 tyg ale prywatnie tak jest kasa i jeszcze raz kasa co prawda mam predyspozycje do L4 z przychodni bo pracuje w salonie fryzjerskim więc chemia 8 godz na nogach i mówie mu że nie wyrabiam i brzuch mi twardnieje no ale cóż każdy musi zarobić chociaż mi to nie na rękę bo mam strasznie dużo wydatków i wolała bym sobie spodnie ciążowe kupić a nie dawać lekarzowi no i ta komunia syna ahhh wyżaliłam się ale ogólnie cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze
czekam na Wasze wrażenia z badań i nowe fotki w galerii buziaki pa!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry