Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właściwie też nie mam jakichś konkretnych przeczuć...Vilemo, nie mam żadnych przeczuć, w dodatku u gina ostatni raz byłam miesiąc temu i teraz umieram z ciekawości, czy wiek wg USG u malucha się zmienił, czy może nadal jest 1.X. Bo wg OM to powinnam rodzić około 23.IX. Na razie więc czekam do 14 kwietnia, wtedy mam wizytę i może lekarz mnie natchnie do przeczuć. A Ty masz jakieś przeczucia?

Oj jak dobrze to znam ;-)A ja się tam nie nudzę. Mam smyka z którym nie da się nudzić.

No ale pochwale sięrodzice mojego miśka przyszli do moich i oświadczył się uroczyście
5 czerwca ślub cywilny
w sumie to dzidzia przyspieszyła nasze plany
oczywiście nie żałuje
w sumie tyle. Nie żebym nie marzyła wcześniej o jakiś zajebistych zaręczynach nietypowych, ale nie zawsze ma sie w życiu to co się chce, w zasadzie to dziecko to najwiekszy cud i spełnienie marzeń dla mnie
więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
![]()
My zareczylismy sie w pazdzierniku, dla mnie bylo to totalne zaskoczenie, slub tez w czerwcu, tylko 2011,~
dzidzia nas nie przyspieszy, za to bedzie slub z chrzcinami![]()
;-)

Lolisza nie wiedziałam, że luteina powoduje tycie.