Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Happy myśle że to pewnie wszystko po cześci zależy od dziecia ;-) najważniejsze że Wam babydreamowe podpasowały i macie już swoje wypróbowane
ja też z nich przez jakiś czas korzystałam i byłam zadowolona :-) zobaczymy jak bedzie latem, czy dada odparzą młodą czy nie, jestem nastawiona optymistycznie, bo od urodzenia ani razu pupcia odparzona nie była a ja szaleńczo pieluch nie zmieniałam więc licze że problemów nie bedzie ;-)
ja też z nich przez jakiś czas korzystałam i byłam zadowolona :-) zobaczymy jak bedzie latem, czy dada odparzą młodą czy nie, jestem nastawiona optymistycznie, bo od urodzenia ani razu pupcia odparzona nie była a ja szaleńczo pieluch nie zmieniałam więc licze że problemów nie bedzie ;-)

buziole :***
do tego Zuza też marudziła a teraz mówi że boli ją gardło i ucho ;-(
). Ja wczoraj już takie apogeum tego wszystkiego przeżywałam, że nie miałam innego wyjścia, bo inaczej to by się tak jak u Dziulki pewnie skończyło. Wolałam wyjśc niż zacząć się drzeć i wkurzać przy dziecku (bo męża to mi akurat nie szkoda
). Też mam bardzo mało możliwości, żeby na spokojnie ochłonąć, więc witaj w klubie. Tym bardziej, że nawet jak z koleżanką chcę się spotkać (która swoją droga ma 9mies. córę) to słyszę od D. to weź Alicję ze soba. Po co ma w domu siedzieć... i przez to czuję się tak jakby młoda do mnie jakimś niewidzialnym sznurem przywiązana była i jakby nikt poza mną sobie z nią poradzić nie potrafił