Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zaczęłam gotować dla małego :-)
Gotowanie to pikuś gorzej ze zmywaniem po tym gotowaniu
a ja jakoś tak mam że nienawidzę mieć w zlewie stosu naczyń bo mnie coś trafia jak to widzę i od razu muszę pozmywać
Obiadek już ugotowałm i jemu i nam a mały dalej śpi więc mam trochę czasu. kaktuskamamaagusi a może po prostu nie chce jej sie pić i tyle ;-) a jak z kupkami? jak wszystko ok to znaczy że po prostu macie małego kaktuska który potrzebuje niewiele płynów ;-)

a to dzięki za tą wiadomość bo ja jakoś tego nie doczytałam i słyszałam właśnie, ze na mm trzeba dopajać i dlatego się martwię ale w takim razie to mi naprawdę ulżyłoMamaagusi, kiedyś już tu pisałyśmy że dzieci na mm początkowym nie muszą byc dopajane, i często wcale tego nie potrzebują, bo mm początkowe ma taki skład zeby dziecia nie trzeba było dopajać (tak samo jak nie trzeba dopajać dziecia karmionego piersią tylko). Justyna ma takie dni że wypije 200 ml wody, a czasem dwa-trzy dni nic nie chce pić. Także popieram to co napisała Alicja - nic na siłę :-) trzymam kciuki za wizytę u neurologa - każde dzieciątko rozwija się w swoim tempie! Będzie dobrze![]()