Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(ale tylko te posty z dzisiaj, bo już nie mam siły na więcej)
nosz.... wiem, że będę miała zajęcia na następny raz przygotowane ale mimo wszystko nerw mnie bierze jak sobie pomyślę, że można tak czyjegoś czasu nie szanować 
ja zawsze wszystko staram sie zrobić na 110% a jak sie okazuje że ktoś to oleje to mam nerwa i mi przykro.. tulam :* tym bardziej że zamiast zaprzątać sobie głowę kursantką mogłaś ten czas poświęcić chorowitkowi Alutkowi..jak mała? zasnęła bez problemu?Kochanie jutro mój wielki dzień, aaaaaaaaaaaaaaaaaFrogus Ciebie kochana przytulam, bo dzis praca, zeby szybko minelo
Zdróweczka i tulaski :*:*:*:*:*Heloł
ja tylko wpadam się zameldować i uciekam. Młoda chora, więc czeka nas dzisiaj wizyta u lekarza plus dzień na wariackich papierach, bo marudzi przy tym, że szok. ech trzymajcie kciuki, żeby okazało się, że to tylko przeziębienie a nie coś poważniejszego![]()
Zdróweczka :*Helouu.Meldujemy się poniedziałkowo.
Ja już po lekarzu. Mam ostre zapalenie gardłaDawno mnie tak nic nie bolało jak to zasrrr...ane gardło, blee.
zdróweczka również :*Hej!
Ja tak przelotem. Ze zdrowiem gorzej, bo prawie glos stracilam.
Super że chrzciny się udały i czekam na relację :-)Hej mamusie, nie mam czasu Was poczytać, jest jeszcze mąż, a o 15-tej mamy szczepienie Olka, więc tylko się odmelduję. Chrzest był wspaniały, Oluś powalił na kolana wszystkich, z proboszczem na czele :-).
Zajrzę do Was pewnie najwcześniej jutro.
Buziaki!
p.s. Gratulacje dla wszystkich suwaczkowych mam, których dzieci obchodzą okrągłe miesięcznice![]()
Zdolna babeczka z Ciebie i wierzę że zdasz na 5Jestem dzisiaj podłamana. Staram się uczyć na egzamin piątkowy i dupa. Nie wychodzi mi. Ogólnie nie mamy nawet z tego notatek tylko głupie zagadnienia. Nie dość że trzeba je opracowywać i nie wiadomo czy o to mu chodzi to jeszcze nauczyć się tego.
Nie umiem się uczyć dzisiaj przy Łukaszu.
Na bank nie zdam tego egzaminu a do tego jest ustny. Eh.
:-)
Mąż jak wrócił z pracy to się przeraził jak zobaczył co robię. Podszedł do mnie przytulił i powiedział że mam sobie iść do fryzjera a później zabiera mnie na zakupy. Dziewczyny jak ja nie chcę tam wracać. Nie chodzi o to że boję się że mąż albo sis nie będą umieli zająć się Fifim. Tylko ja po prostu nie chce tam wracać i już. Chyba przestała mnie ta praca kręcić. Poza tym boję się że będę mieć za mało czasu na wszystko nie mówiąć już o BB. Będę tu wpadać czytać parę stron w stecz, mam nadzieję że nie macie mi za złe tego marudzenia ehhhhh
bo czas wolny poświęcaj małemu, bo to on bedzie Cie najbardziej potrzebował, jakby co to ja jestem gotowa Ci codziennie smsem relacje dnia sporządzać ;-) :-)