dawidowe
Fanka BB :)
ooo NATUŚ jak Pudziano? dzelnie znosi inhalacje?
DAWIDOWE: zuch dziewczyna. popieram to co zrobiłaś, bo ileż można?
Makuc tylko jak tak dalej pojdzie to bede sama jak palec bo oczywiscie wyzyłam sie na mezu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo NATUŚ jak Pudziano? dzelnie znosi inhalacje?
DAWIDOWE: zuch dziewczyna. popieram to co zrobiłaś, bo ileż można?

łaaaa Ciebie trzeba dać na rządowego negocjatora
ciekawe jakich argumentów użyłaś :-) 
FROGG witam w klubie, ja na drab wysylam cv i listy bo wole zeby mnie wywalili za porozumieniem stron niz wrocic tam do tego chaosu i wrednych pizd ktora w oczy patrza a dupe obrabiaja. nienawidze. wole byc na bezrobociu kilka miechow zeby z mloda pobyc jeszcze (z nia nieraz zle bez niej masakra...) Nie wiem czy rozkrece ten interes bo to nie tak proste ale moze... chyba ze jak dorwa robote za godna kase to wtedy olac to. Teoretycznie konczy mi sie laba 31 maja, i cooo mam na samo lato wrocic do tego kieratu????????????????????????? aaa nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze zadzwonic i negocjowac wylanie mnie bo wtedy zasilek dostane i wyrownania jakies, bo sama jak zdemisjonuje to dupa. po drugie 15 kwietnia targi pracy u nas sa i pojade tam z cv tez chyba i to jest extra bo sie podchodzi do wybranych pracodawcow np bank, ubezpieczenia, markety i od razu ma sie rozmowe kwalifikacyjna. tak wlasnie znalazlam robote -po 3 dniach mi dzwonili ze mnie biora.Tylko ja po prostu nie chce tam wracać i już. Chyba przestała mnie ta praca kręcić. Poza tym boję się że będę mieć za mało czasu na wszystko nie mówiąć już o BB. Będę tu wpadać czytać parę stron w stecz, mam nadzieję że nie macie mi za złe tego marudzenia ehhhhh