Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skok rozwojowy był/jest pod hasłem "umiesz liczyć - licz na siebie". tyle. więcej chyba pisać na ten temat nie trzeba, a i ochoty niet...
) - kciuki za piątek!!!
a dołek...hmmm... ja jak pomyśle że niedługo będzie finito z cycem to w przedbiegach łapię doła... ale nic to, jak mawiał Wołodyjowski, przeżyjemy
:-)
oby było śmiechowe

Tomir już słyszał newsa że jest tatusiem?;-)
, czy ty zdajesz sobie sprawę że światełko nadziei rozpaliłeś w my sercu?!?!?!?! u nas też dziasła twarde a młoda udaje głodnego buldoga i jak da w kość to łojojoj... choć nie mam raczej ostatnio jakichś większych powodów do narzekania - ale ja z drugiej strony zahartowana jestem;-)
fajnie znów Cie czytać
do tych piątek i szóstek dodaj jeszcze siódemke - Laurita dawidowe świętuje :-)
i w 100% popieram że potrzebuje jeszcze kogoś do pomocy coby humorki poprawiać 
. Argumenty pewnie były żelazne;-).

. Zobaczymy ile mi da tego zwolnienia
.
), bynajmniej stara się
. A ja cały czas się dukanuję,waga powoli spada.
.
daj jutro znać ile udało Ci sie wytargować ;-)
super że i u Ciebie widać efekty diety. Ja jak na razie nie wiem czy coś mi spadło bo nie mam wagi i kupować nie zamierzam :-) ale pomijając @ czuje sie fizycznie o wiele lepiej, mam nadzieje że bedzie tak dalejNo to zdrówko! Tak na dobry sen coby dobrze się nam spałodrink?......a widzisz ja mam jeszcze wino w lodówce, przeież mi sie spsuje...lece....i w 100% popieram że potrzebuje jeszcze kogoś do pomocy coby humorki poprawiać
![]()