melduję, że dopiero po 1 karmieniu nocnym

zasnął o 20.30 zjadl 80 ml mm o 00.30

to juz 4 h przerwy robi mega postępy!!!

a w dzień dzisiaj tez lepiej jadl mleczko o 9 mojego mleka 170ml spał prawie 2 h

heh 1w2.40 mm 140ml, później parę łyżek dyni z ziemniakiem, o 16 mojego 70ml i mm 70 ml, pol sloiczka owocow o 18 100 ml mm, i o 20.30 na sen 130 ml mm. meidy czasie dwa razy po 100 herbatki koperkowej i 100 ml wody z paroma lyzeczkami soku ze sliwek. mlody widze, nie wybrzydza pije jak leci co dadzą no i wreszcie dluzsze przerwy a troche wieksze porcje. tylko,ze wody itp duzo pije bardzo to normalne?
kasis kochana cou ciebie? przytulam gorąco
wszystkie dziouszki 3majće kciuki za nasze karmienie kocham was!
a 24 kwietnia idziemy na wesele, wiec mlody zostanie z babcia, a my wkoncu pobawimy sie. ja jeszcze bezprocentowo pewnie, no chyba, ze skoncze juz ze sciaganiem dla malego. no i bede swiadkowa wiec w pt ten panieniski pannie mlodej robimy

a i wazne pytanie....
mlody zrobil na pepti zielona kupe dzis rano i taka plastelinowa konsystencja, musialam mu pomoc masazem i dociskaniem nog... moze byc zielona kupa?!?!?!
aaa i miałam od THOMAS pozdrowic, wpadnie jak bedzie miec wiecej czasu bo ostatnio zalatana, pozdrawia was serdecznie
i jeszczejendo,nabylam mega seksowne czarne wyuzdane szokujace 12 cm szpile na platformie takiej wyzszej i cieniutka spizla. aaawwwwr!!! cuda