• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Alicja- Łukaszenko dobrze się czuje. Ostatnio tylko śmiałby się, obracał na brzuszek i uderzał mamusie wszystkimi zabawkami które ma pod ręką. I podobnie jak synuś Kasis, Łukaszek odkrył ostatnio co ma pomiędzy nóżkami... i pcha w tamtą stronę łapki. Teraz tylko czekam aż ruszy do przodu....
kasis- gratulujemy zębola!
Efa- to w takim razie ja Ci życzę żeby już była ta jesień i Wy wszyscy w komplecie!!

reklama
Wszystkie uciekają, więc ja też wpadam i znikam, zwłaszcza że z nieznanych mi przyczyn Wojtek wczoraj budził się co najmniej kilka razy. Poza tym młody dzisiaj zastrajkował z jedzeniem, bo praktycznie wcale nie pił mleczka. Dostał mm cztery razy, wypijając od 20ml do max. 90ml. Nawet po nocy nie był głodny, bo po prawie 9 godzinach wypił jedynie 80 ml :szok: Poza tym zachowuje się normalnie, jest wesoły, nie płacze. Hmm, zobaczymy co będzie jutro.

Strip, Kania gratki z okazji szósteczki na suwaczku

Dawidowe gratuluję Laurze siódemki

E-lona, Kasia dużo zdrówka

Frogg przytulam. Tak jak napisała Alicja, niestety każda z nas prędzej czy później wróci do pracy. Wiadomo, że najlepiej by było później, ale nie zawsze się da. Po kilku dniach przyzwyczaisz się i jakoś to będzie.

Czarodziejka trzymam kciuki za spotkanie z teściową.

Kasis gratuluję ząbka.

Dopiero przed chwilą zauważyłam która jest godzina :-(

melduję, że dopiero po 1 karmieniu nocnym:D zasnął o 20.30 zjadl 80 ml mm o 00.30 :) to juz 4 h przerwy robi mega postępy!!! :D a w dzień dzisiaj tez lepiej jadl mleczko o 9 mojego mleka 170ml spał prawie 2 h:D heh 1w2.40 mm 140ml, później parę łyżek dyni z ziemniakiem, o 16 mojego 70ml i mm 70 ml, pol sloiczka owocow o 18 100 ml mm, i o 20.30 na sen 130 ml mm. meidy czasie dwa razy po 100 herbatki koperkowej i 100 ml wody z paroma lyzeczkami soku ze sliwek. mlody widze, nie wybrzydza pije jak leci co dadzą no i wreszcie dluzsze przerwy a troche wieksze porcje. tylko,ze wody itp duzo pije bardzo to normalne?
kasis kochana cou ciebie? przytulam gorąco
wszystkie dziouszki 3majće kciuki za nasze karmienie kocham was!
a 24 kwietnia idziemy na wesele, wiec mlody zostanie z babcia, a my wkoncu pobawimy sie. ja jeszcze bezprocentowo pewnie, no chyba, ze skoncze juz ze sciaganiem dla malego. no i bede swiadkowa wiec w pt ten panieniski pannie mlodej robimy:D:D
a i wazne pytanie....
mlody zrobil na pepti zielona kupe dzis rano i taka plastelinowa konsystencja, musialam mu pomoc masazem i dociskaniem nog... moze byc zielona kupa?!?!?!

aaa i miałam od THOMAS pozdrowic, wpadnie jak bedzie miec wiecej czasu bo ostatnio zalatana, pozdrawia was serdecznie

i jeszczejendo,nabylam mega seksowne czarne wyuzdane szokujace 12 cm szpile na platformie takiej wyzszej i cieniutka spizla. aaawwwwr!!! cuda

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:).Nie mam siły-weny-inwencji...może napiszę cokolwiek później...Tylko życzę zrówka wszystkim mamom chorowitkom i maluszkom-Elona,Kasia,Natolin,jak kogoś jeszcze pominęłam,to przepraszam,ale piszę z pamięci:***.

HAPPYBETTI pory Twoich postów mnie przerażają :-(
STRIP mój robi prawie zawsze zieloną na pepti
aha i jeszcze chciałam podziękować EMILIAB za zrozumienie z tymi inhalacjami :-***

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobrek.

Dopiero dziś udało mi się Was nadrobić, wczoraj po aerobiku nie miałam już na nic sił.
U Nas pogoda dziś do kitu :-/, nocka w miarę ok, ale to chyba dlatego, że czopka dostała.
Wczoraj mąż zauważył biały punkcik w buziolku Oliwki, więc na dniach będzie dwójeczka pewnie.
Pobudka o 6, jedzenie po jedzeniu zwymiotowała co zjadła i marudzi....
Oj cięzki będzie dziś dzień.

Mała_mi powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki.
Ala wielkie gratki z okazji wyrzynania się zębolków.
Makuc zdrówka życzę córci a kursantka przegięła wrrrrr.
Dziulka super, że z bioderkami wszystko ok.
Ika, Frogg, Margerrita bezstresowego powrotu do pracy.
Frogg wiem, ze to dziś ten wielki dzień więc trzymam kciuki i przytulam !!!
Kasia33, E-lona zdróweczka Wam życzę.
Efa świetnie, że chrzciny się udały :-), że z mężem się wyjaśniło i że szczepienie w miarę bezbolesne :-)
Natolinko jak tam zdrówko Piotrusia? a Ty jak się czujesz?
Dawidowe dobrze że w końcu powiedziałaś co o nich myślisz, przecież dłużej nie można tak.
Nie będziesz sama, przecież masz BB :-)
CzarodziejkaM jak spotkanie z teściową? należy do udanych?
Zatem trzymam kciuki :-)
Ida humorek już lepszy?
Kasis wielkie gratki z okazji pierwszego zębolka :-)
Happybeti kiedy Ty się kobiet wyśpisz ???
Strip trzymam kciuki za karmienie mieszane, u Nas też zielona kupa ale po nanie.
Sarisa głosik na Zuzkę oddany :-) super że nocka przespana, słoneczka Ci nie gwizdnęłam bo u mnie też brak.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry