Witam wszystkie w sloneczny poranek

U mnie w miare ok, skonczyly sie w miare nudnosci

to przyplatala sie zgaga i bol zoladka, ze z jedzenia w miare normalnego i dobrego samopoczucia nici.... nic czekam nadal, ze przejdzie wszytsko i zaczne sie swietnie czuc jak w pierwszej ciazy (mam nadzieje, ze w koncu tak bedzie).
Huuuuura dzisiaj zaczynamy II Trymestr!!! Może brzuchol zacznie bardziej rosnąć? Mam nadzieję, że już z górki i że będzie już tylko lepiej. Powiedzcie mi dziewczyny kiedy łykacie witaminy? Ja ciąglę dostaję po nich mdłości i już nie wiem co robić. Nawet z Prenatalu zmieniłam na Feminatal, który zalecił mi lekarz i dalej muli mnie po nich...
Hmm a ja wiedzialam, ze 3 miesiac konczy sie w 13,5 tygodniu a nie w 13... ale jak mowisz tak to tez jestem w II trymestrze (suwak pokazuje mi 1 dzien w tyl

)

Co do witamin to jeszcze ich nie biore, pomyslalam ze zaczne tak jak w 1 ciazy w polowie 4 miecha, ale wyobraz sobie ze nie daje rady brac kwasu foliowego bo mnie ponbim muli :O Tlumacze to sobie tym ze jem salate kilogramami, a w niej jest duzo folin... miejmy nadzieje... bo powiedzmy, ze zmuszam sie na wziecie kwasu foliowego co 3 dzien... mah...
Tez musze zrobic fotke mojemu brzuszkowi, ktory wg mnie troche widac, ale wszystkie znajome mowia mi ze baardzo malo, zwlaszcza jak na druga ciaze. A dziwne bo i schudlam, wszedzie tylko nie w brzuchu i piersiach

wiec powinno byc go bardziej widac... Zrobie fotke wieczorem, jak bede pamietac, to wtedy jest ciut wiekszy
Pozdrowionka!!