Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a i jej butla też pasuje bo ładnie śpi w nocy z jedną przerwą :-) więc chyba do cycka już nie wrócimy. Zresztą pokarmu już prawie nie mam, ściągam tylko 2 razy dziennie.
aha, i nie czekajcie dzisiaj na Alę, bo "dzięki" teściowej fundnęli sobie dzisiaj wycieczkę po marzenia, które okazały się być odpowiednie/na poziomie chyba tylko dla kloszardów...

:******
tak ogólnie, nie wchodząc w szczegóły: na podłodze kawałki linoleum, ściany z odpadającym tynkiem, okna poutykane pianką tak że sie wylewa, w łazience grzyb... generalnie zastanawiałam sie czy buchnąć śmiechem czy płaczem...a najchętniej to bym teściową wtedy udusiła 
no ale sobie jeszcze myślimy z małżem ze moglibyśmy to odremontować ale jak usłyszeliśmy ile sobie baba życzy za wynajem to od razu sobie stamtąd poszliśmy
dziewczyny myślałam że teściową ubije 
miałam takie nerwy ze szok! generalnie wieczór do d... ale przynajmniej małż stanął na wysokości zadania opierdzielając porządnie mamunie...ehh..ręce opadają..najgorsze że naprawde sie cieszyliśmy ze nam sie udało coś fajnego trafić, że bedziemy mogli coś juz odhaczyć a tu doopa..teraz już jestem u rodziców i próbuje Was kochane nadrobić, wiem że jak sobie poczytam to mi sie humorek od razu poprawi ;-)
- to było boskie życie- niczym sie człowiek nie musiał przejmować,zero jakichś poważniejszych problemów i obowiązków,bo nauka to pikuś
.
.