• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nat,to ja z gratkami mogę sie wstrzymać:-D,no problem:).Tylko tak,wiesz,skojarzyło mi sie kiedyś,jak pisałam,że ja tak jak spiker w radiu,co zaczyna poranny program- słońce wstało o...,imieniny obchodzą itp;).
A z podforum pomysł dziulki,ale Ty masz liste gotową,hehe;).
A właśnie się dziwiłam,że tak długo Cie nie ma,ale super,że Piotrus dał pospać:)

reklama
Jestem i nie chcę do podforum!!! Obiecuję poprawić frekwencję :-)
U mnie dzień zapowiada się pięknie. Słonko powoli zaczyna się przedzierać przez chmury. Liczę, że wiatr też trochę sobie odpuści, chociaż do francuskiej i amerykańskiej pogody sporo nam brakuje :-( Dzisiaj mam jeszcze jeden dzień z gośćmi. Na szczęście tylko dziadkowie przyjeżdżają z tytułu moich urodzin, więc nie będzie najgorzej i w miarę krótko.

Pszczylaszczka, Monia gratuluję suwaczków.

Miniu dużo zdrówka, wykurujcie się szybciutko.

Natolin super, że Pudzianek dał ci pospać. Mój dzisiaj wstał ok. 5:30, ale przez godzinę leżał grzecznie w łóżeczku i dospałam odrobinę. Bardzo mi się podoba, że młody potrafi poleżeć grzecznie przez jakiś czas po przebudzeniu. Czasami mam ochotę zabrać go do siebie, ale zapewne i tak by nie spał, więc wolę go nie przyzwyczajać.

Ostatnia edycja:
Aniawa,Cass wybaczcie, ze dopiero dziś Wam suwaczkowe gratki składam, ale nie doczytałam wczoraj. Tak więc wszystkiego naj dla dzieciaczków i dla Was. Ps. Aniawa super, ze sie wszystko udało :) czekam na foteczki.
Pszczylaszczka, Uska, Monia140910 gratki dla Waszych małych Misiów i dla Was również, a Moni i Lenka to jutro tak??
Kobitkie nadrobiłam wszytsko :) jednak sie do niczego nie odniosę, bo moje dziecie się popsuło nie poleży 5 minut sama :(, to jest efekt brania jej przez dziadków na ręce jak tylko kwęknie. Tak wieccccccccccccccc ja chce do odmu i do mojego Zuzka, a nie tej syreny która wydobywa się z jej buźki ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. milego dnia póki co będe później.

EDIT:[B]Mamaagusi[/B] kochana nie zauważyłam :(, a dlatego, że nie ma Cie w liście rozpakowanych to dlatego zaliczyłam wpadkę :(((( . Wielkie 6 suwaczkowe gratki dla Was

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, wracam za tydzień ale specjalnie chciałam dać nam tydzień na przyzwyczajenie do nowej sytuacji, poza tym głupio by było gdybym w pracy ryczała i nie mogła się skupić bo już wiem że roboty będę miała po uszy.

Ech...ciężko, niby mogę zadzwonić ale to dopiero gdzieś w połowie dnia. Ma wrażenie że czas leci tak woolllnooo. Chyba pójdę posprzątać i umyć okna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry