Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! to ty masz siódmy zmysł bo ja właśnie lubie bawienie się w listy itd itpIDUNIA sie pojawila??)))))))))) nigdzie nie idziesz!!! ani sie waz
pp z kim ja tu zostane!
a dzisiaj mi sie snilo-bez kitu- ze z IDA robilysmy liste naszych forumowiczek wedlug udzielania sie i te co najmniej sie udzielaly musialy odejsc do podforum jakiegos nizszego)))))
i szkoda że nie zdążyłam twego wezwania doczytać i se polazłam.... strzałę na kom trzeba było mi puścić

jak tylko bedę znała szczegóły bo małż jeszcze odsypia! na 13 ma spotkanie, z tym że jeśli mu sie to spotkanie "rozmnoży" to nie wiem czy my pojedziemy bo pies wie ile to wtedy potrwa... a kom gdzie? na zamkniętym? a zresztą zaraz na gg cie złapięIda ja do Askany mogę się wybrać w każdej chwili, no do 15-tej,bo potem odbieram Kubę z przedszkola. . Weź mój nr tel i pisz, o której zamierzacie się pojawić w Askanie:-)![]()

no no no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to naprawcę dziula pisała???????????!!!!!!!!?????????!!!!!!!!! no oby tak dalej kobito!!!!!!!!!!!!aaaa zapomnialam wam powiedziec ze ... moj maz umyl dzisiaj gary wieczorem sam od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam: SAM od siebie)) cuuuuuuuuuud!! on tego nienawidzi robic. dzisiaj tez gadalam z nim tak mocniej o moim powrocie do pracy i powiedzialam ze ja sama w domu zapindalac nie bede i bedziemy sie dzielic obowiazkami, np jesli w tygodniu nie ogarne chaty to w sobote rano mega porzadki OBOJE robic bedziemy. a pod wieczor cos mnie napadlo i rozryczalam sie.... ze mam wrazenie ze ja robie dla nich wszystko tzn dla niego i Leanderka a ze oni tego nie doceniaja i nie pokazuja mi jak mnie kochaja, ze czuje sie sama i ze jestem wiezniem mojej codziennosci. maz spojrzal na mnie z wielkimi galami i stwierdzil ze przeciez nie bedzie mi dziekowal za to ze widelec mu podam do obiadu albo inna bzdure tego typu, mowie ze wiem ale jakos dzisiaj mi sie tak chwilowo zle zrobilo i beczalam.... ale juz dobrze jest bo przytulil.
dobra ide sobie.... spasiulkac....ciekawe czy dzisiaj Leander tez odwali takie jaja jak wczoraj....
a jak Leanderek w nocy???kurde, ja oglądałam ale i tak z małżem na vod jeszcze raz obejrzę! która to tfoja fumfela??? a co do kaszki na noc, to moja mimo że kaszkę jeszcze cycem zapija to i tak budzi się po 3-4h.... ja juz nie wiem czym ją zatankować żeby pospała dłuzej... dzisiaj standardowo pobudka 00:30 i 4:30...potem na cyca o ... nie pamiętam... przed 7 jakoś...nie idzcie ;p
ktora ogladala xfactor to jedna z dziewczyn ze sweet rebels to moja kolezankatrzymajcie kciuki.
a u nas mlody zasnal po 20 20 minut, ale pol h temu juz na picie sie obudzil, nie dalam mleka tylko wode troszke glukoza poslodzona, bo skubaniec przestal nieslodzona pic... spi dalej. wczoraj byly 3 pobudki, ciekawe ile dzis. on ma taki nawyk budzenia sie przez to nocne cycanie... a kaszki na noc 150 ml wciagnie wiec nie jest glodny po dwoch godiznach przeciez.
aniawa gratki!!! czekamy na fotorelacje
miniu, kochana, zdrówka!!!!!!!!!!!!! my wszystkie pamiętamy i sie martwimy!!! po prostu natolinka ma zdolności których większosci z nas brakuje;-)dobry wieczor mamuskiwpadam tylko sie zameldowac bo info mnie do chodza ze kochana Natolin martwi sie o mnie
buziaki
no coz u nas szpitalwlasnie wrocilam z malym od lekarza biedaczek ma troszke zainfekowane oskrzela i jak przez 3 dni nie przejdzie to znowu do lekarza
takze bardzo was przepraszam ale moze mnie nie byc przez ten tydz bo w czwartek jedziemy na eeg
wszystkim swietujacym miesiecznice gratuluje!!
zdolowanym przytulam!
nie wyspanym nocek pelnych snu
a jak dziec zepsuty to zycze aby dobra instrukcja obslugi sie znalazla
to tak wogole to buziaki dla wszystkich![]()
ja np jestem na codzień tak zakręcona ze nie pamiętam czasem o wieeeeeeeeeluuuuuuuu sprawach, wiec upraszam wybaczenia!!!:-(tulam!!!sariska, słońce, a kiedy do domciu wracasz? swoje 4 kąty pewnie pomogą ci się pozbierać i optymizm znaleźć;-)hejo dziewczynki ja też dziś jak przeciąg
IDUS,ULISIA spóźnione, ale szczere gratki dla Inki i dla Marcelka
HAPPY dla Amelki dziś
JA nadal u rodzicow na nic nie mam czasu((((( ojoj zmeczona jestem na maxa juz i do tego non stop zła ehhh.....buziaki jutro Was nadrobie postram sie bynajmniej .....mmielgo wieczorku
i czemu rodzice tak działają na ciebie? konflikt charakterów? w każdym razie tulam tulam tulam!!!:***cass, tulam.. co więcej mogę napisać?:-(Maja poszła do żłobka, płakała strasznie jak ją zostawiliśmy. Teraz ja siedzę w domu i ryczę więc nie napiszę nic więcej :-(