• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IDUNIA sie pojawila??:))))))))))) nigdzie nie idziesz!!! ani sie waz:ppp z kim ja tu zostane!

a dzisiaj mi sie snilo-bez kitu- ze z IDA robilysmy liste naszych forumowiczek wedlug udzielania sie i te co najmniej sie udzielaly musialy odejsc do podforum jakiegos nizszego:))))))
HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! to ty masz siódmy zmysł bo ja właśnie lubie bawienie się w listy itd itp:-Di szkoda że nie zdążyłam twego wezwania doczytać i se polazłam.... strzałę na kom trzeba było mi puścić:tak::-D
Ida ja do Askany mogę się wybrać w każdej chwili, no do 15-tej,bo potem odbieram Kubę z przedszkola. . Weź mój nr tel i pisz, o której zamierzacie się pojawić w Askanie:-):-D
jak tylko bedę znała szczegóły bo małż jeszcze odsypia! na 13 ma spotkanie, z tym że jeśli mu sie to spotkanie "rozmnoży" to nie wiem czy my pojedziemy bo pies wie ile to wtedy potrwa... a kom gdzie? na zamkniętym? a zresztą zaraz na gg cie złapię:-D
aaaa zapomnialam wam powiedziec ze ... moj maz umyl dzisiaj gary wieczorem sam od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam: SAM od siebie:))) cuuuuuuuuuud!! on tego nienawidzi robic. dzisiaj tez gadalam z nim tak mocniej o moim powrocie do pracy i powiedzialam ze ja sama w domu zapindalac nie bede i bedziemy sie dzielic obowiazkami, np jesli w tygodniu nie ogarne chaty to w sobote rano mega porzadki OBOJE robic bedziemy. a pod wieczor cos mnie napadlo i rozryczalam sie.... ze mam wrazenie ze ja robie dla nich wszystko tzn dla niego i Leanderka a ze oni tego nie doceniaja i nie pokazuja mi jak mnie kochaja, ze czuje sie sama i ze jestem wiezniem mojej codziennosci. maz spojrzal na mnie z wielkimi galami i stwierdzil ze przeciez nie bedzie mi dziekowal za to ze widelec mu podam do obiadu albo inna bzdure tego typu, mowie ze wiem ale jakos dzisiaj mi sie tak chwilowo zle zrobilo i beczalam.... ale juz dobrze jest bo przytulil.

dobra ide sobie.... spasiulkac....ciekawe czy dzisiaj Leander tez odwali takie jaja jak wczoraj....
no no no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to naprawcę dziula pisała???????????!!!!!!!!?????????!!!!!!!!! no oby tak dalej kobito!!!!!!!!!!!!:-Da jak Leanderek w nocy???

nie idzcie ;p
ktora ogladala xfactor to jedna z dziewczyn ze sweet rebels to moja kolezanka:D trzymajcie kciuki.
a u nas mlody zasnal po 20 20 minut, ale pol h temu juz na picie sie obudzil, nie dalam mleka tylko wode troszke glukoza poslodzona, bo skubaniec przestal nieslodzona pic... spi dalej. wczoraj byly 3 pobudki, ciekawe ile dzis. on ma taki nawyk budzenia sie przez to nocne cycanie... a kaszki na noc 150 ml wciagnie wiec nie jest glodny po dwoch godiznach przeciez.
aniawa gratki!!! czekamy na fotorelacje
kurde, ja oglądałam ale i tak z małżem na vod jeszcze raz obejrzę! która to tfoja fumfela??? a co do kaszki na noc, to moja mimo że kaszkę jeszcze cycem zapija to i tak budzi się po 3-4h.... ja juz nie wiem czym ją zatankować żeby pospała dłuzej... dzisiaj standardowo pobudka 00:30 i 4:30...potem na cyca o ... nie pamiętam... przed 7 jakoś...
dobry wieczor mamuski:)wpadam tylko sie zameldowac bo info mnie do chodza ze kochana Natolin martwi sie o mnie:)buziaki:)
no coz u nas szpital:(wlasnie wrocilam z malym od lekarza biedaczek ma troszke zainfekowane oskrzela i jak przez 3 dni nie przejdzie to znowu do lekarza:(takze bardzo was przepraszam ale moze mnie nie byc przez ten tydz bo w czwartek jedziemy na eeg:(
wszystkim swietujacym miesiecznice gratuluje!!
zdolowanym przytulam!
nie wyspanym nocek pelnych snu:)
a jak dziec zepsuty to zycze aby dobra instrukcja obslugi sie znalazla:)
to tak wogole to buziaki dla wszystkich:)
miniu, kochana, zdrówka!!!!!!!!!!!!! my wszystkie pamiętamy i sie martwimy!!! po prostu natolinka ma zdolności których większosci z nas brakuje;-):-Dja np jestem na codzień tak zakręcona ze nie pamiętam czasem o wieeeeeeeeeluuuuuuuu sprawach, wiec upraszam wybaczenia!!!:-(tulam!!!
hejo dziewczynki ja też dziś jak przeciąg ;)

IDUS,ULISIA spóźnione, ale szczere gratki dla Inki i dla Marcelka
HAPPY dla Amelki dziś

JA nadal u rodzicow na nic nie mam czasu :(((((( ojoj zmeczona jestem na maxa juz i do tego non stop zła ehhh.....buziaki jutro Was nadrobie postram sie bynajmniej .....mmielgo wieczorku
sariska, słońce, a kiedy do domciu wracasz? swoje 4 kąty pewnie pomogą ci się pozbierać i optymizm znaleźć;-):tak:i czemu rodzice tak działają na ciebie? konflikt charakterów? w każdym razie tulam tulam tulam!!!:***
elizabennett, no to nieciekawie... miałąm nadzieję ze ten pech już jednak odpuscił... kciuki za polepszenie wsiego!!!!!!!!!

Maja poszła do żłobka, płakała strasznie jak ją zostawiliśmy. Teraz ja siedzę w domu i ryczę więc nie napiszę nic więcej :-(
cass, tulam.. co więcej mogę napisać?:-(

i muszę spadać bo mykam na wyprawę z córą i teściową:-p

Dziękuję wszystkim za życzenia :-)

Monimoni faktycznie, coś mi się pokręciło, bo to Monia dziś świętuje. No cóż, po dwudniowej imprezie tak bywa :-D

Mamaagusi suwaczkowe gratki!

Cass przytulam i współczuję zostawienia maluszka w żłobku. Na pocieszenie powiem tylko, że z czasem będzie lepiej. Maja przyzwyczai się i nie będzie płakała.

Witam , tu Pedziwiatr:-)

Znow nie bylo mnie pare dni i tyyle suwaczkowych gratulacji opuscilam!! Wybaczcie, Polska wciaga bardziej, niz myslalam. Ida, Nat, aniawa, ulisia, o ile dobrze pamietam cass i juz zapomnialam kto jeszcze :-(, a dopiero przeczytalam kilka stron wstecz...Dzis oczywiscie gratuluje mamieagusi, przylaszczce, moni, usce i wysylam moc cieplych przytulaskow!

Ciebie cass caluje w czolko, trzymam kciuki za pierwszy dzien w zlobku - bedzie dobrze!!!
mala mi - Wam wspolczuje tak smutnych wiesci...bardzo mi przykro.

Niestety u nas tez dzis smutno, bo rano pogotowie zabralo mojego dziadziusia do szpitala...wciaz robia badania, ale pierwsze wyniki krwi wskazuja na zawal...A zeby bylo ciekawiej, to moja mama ma dzis urodziny...wiec Jej tata zrobil niezly urodzinowy numer...

No i musze isc, bo Paffcio sie obudzil. Ale zajrze jeszcze dzis do Was.

Aniawa - MEGA GRATULACJE Z OKAZJI ZAMAZPOJSCIA I DZISIEJSZYCH URODZINEK- STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paaffxio zrobil falszywy alarm, dalej spi. Ide Was wiec poczytac.

Ostatnia edycja:
ONESMILE super, że jesteś no i dla dziadziusia zdrówka!
doczytałam na galerii ELUSIA gratki dla Natalki i dla Ciebie :-)
IDUŚ ja jako Twoje alter ego mam taką listę :-D
zaraz lecę do biblioteki z Pudziankiem tylko jeszcze z piżamy warto by było się przebrać ;-)

reklama
Dziekuje, Kochane, za dobre slowa. Wciaz czekam na Mame, bo jest w szpitalu z Dziadkiem. Ech...

A Paffcio spi juz poltorej godziny. Jestem w szoku, bo zwkle spi po 30-40 minut. No ale przynajmniej mam czas na BB:-)

ladygab - zloz od nas prosze najlepsze zyczenia urodzinowe Zosi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry