• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
CO to jest sweetdeal?

To coś takiego działającego na zasadzie groupona,czy grupera. W skróckie- możliwość kupna po baaardzo atrakcyjnej cenie różnych towarów i/lub usług,typu usługi kosmetyczne,odchudzające, zniżki do pizzerii itp. Z racji tego,że na grouponie,czy też gruperze nie ma mojej miejscowości,albo oferty są bardzo rzadko, zalogowałam się na www.sweetdeal.pl :-)

Ja tak z gruszki ni pietruszki leci mi dziś wszystko z rąk....
Prawko mam już 6 lat a nie jeżdżę autem bo mnie jakiś typ zestresował jak byłam w ciąży od tatmtej pory za kierownicę nie wsiadłam.
Wiem, muszę się przełamać ale jeszcze nie dziś...
Atmosfera się powoli oczyszcza, to dobrze :-)

Emiliab, Efa u Nas wieczorem taki system działa ale w dzień nie chce spać w łózeczku :-( krzyk niemiłosierny :-(
Natolin, Strip współczuję poparzenia - polecam Panthenol, albo okład żelowy...:-(

Ostatnia edycja:
A ja prawo jazdy mam...tak,jak sugar od 1997 roku,ale jeżdżę od 6 lat. Tylko ja jestem cwana(wygodna) i jeżdżę...nie powiem:-), bo dla niektórych pewnie to nie jazda...

Kania współczuję urazy do kierowania:* Wsiądź wtedy,kiedy będziesz psychicznie gotowa...

Co do prawa jazdy, to ja mam zamiar zacząć robić na tych wakacjach. Będzie ciężko, bo się po prostu boję:D Że kogoś zajadę, wypadku itp.
Ale czuję, że muszę. Ciężko tak liczyć cały czas na kogoś w tej kwestii jak trzeba gdzieś pojechać.

Pamiętam, jak zdawałam do Policji i dzwoniono do mojego szefa na wywiad środowiskowy...
"Tak, obowiązkowa, porządna, nie ma skarg, tak, tak, nie, nie pije, ale dużo pali wie Pan, ciągle do ubikacji biega na papieroska... Czy się nadaje... myślę, że taak, bardzo szybko samochodem jeździ, ale dobrze jej to idzie, tylko strasznie szybko... i sprytnie, bo jej jeszcze nigdy nie złapaliście" :-)

moni, emilia dzięki, podrzuccie jeszcze jakieś adresy do tego typu stron :-)

wróciłam, ale widzę że nadal coś tu nie halo więc sobie idę. Chyba przegapiłam jakieś posty bo nie wiem o co kaman, wrócę później i doczytam,
I nie kłócić się mi tu już, bo pogoda brzydka, weszłam poprawić sobie humor a tu co? brzydal brzydal brzydal ;-)

A mi się szykuje impreza w piątek, oł yeah.... tzn. piwko, bo imprezy niby zakazane :-)

Sugar, ja Ci powiem że jak chcę mieć dyskusję na poziomie to gadam do lustra :-P taki żarcik...hihi

emiliab- po prostu mam lenia a wy tak szybko smarujecie, czasem na gorzowskim siedzę, mniej ludzi i szybciej można coś poczytać, musiałabym więcej czasu spędzać na kompie, a ja mam soczewki i zaraz mnie oczy bolą, i tyle do roboty jest, ja jak ładna pogoda to jestem na spacerze albo u mamy, mąż ciągle na kompie, biznesy robi :) Jego narzędzie pracy, a ty to gorzowianka zapomniałam. A wy tu już się dobrze znacie :) Każda zna każdej problemy :) Może jeszcze kiedyś nadrobię.
Tak ze sweetdeal i to mąż mi kupił, ja bym nie poszła, jak zwykle szkoda mi czasu. :)

reklama
emiliab- po prostu mam lenia a wy tak szybko smarujecie, czasem na gorzowskim siedzę, mniej ludzi i szybciej można coś poczytać, musiałabym więcej czasu spędzać na kompie, a ja mam soczewki i zaraz mnie oczy bolą, i tyle do roboty jest, ja jak ładna pogoda to jestem na spacerze albo u mamy, mąż ciągle na kompie, biznesy robi :) Jego narzędzie pracy, a ty to gorzowianka zapomniałam. A wy tu już się dobrze znacie :) Każda zna każdej problemy :) Może jeszcze kiedyś nadrobię.
Tak ze sweetdeal i to mąż mi kupił, ja bym nie poszła, jak zwykle szkoda mi czasu. :)

Ja na gorzowskim forum się nie odnalazłam... Nikogo tam nie znałam,a one wszystkie jak łyse konie. Dobrze mi tutaj:-).

sugar ja też znam te trzy strony. Ale wydaje mi się,że chyba jeszcze o jakiejś czytałam... Jak sobie przypomnę, to ci podeślę info.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry