Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez nienawidze papierosow!!!!!achhhh meza ganiam a balkon heheh chyba ze jzu po kapieli to pozwalam mu zapalic w lazience przy otwartym oknie..ale naprawde nie znosze jak ktos pali w domu i to tak ze cale mieszkanie zadymione az oczy szczypia!!ika216 oh właśnie spróbowałam sobie wyobrazić wspólnie jadącego na wakacje mojego męża i jego siostrę bliźniaczkę. Oj pozabijaliby się. Oni się nienawidzą. Nawet nie gadają ze sobą. I wiecie co? To wszystko wina mojej teściowej, no ale cóż.
A i chciałam tutaj wylać swoją złość na teścia za to że pali papierosy w domu! Mimo że za oknem już cieplej, a gdy były mrozy to mógł wieczorem wyjść przed drzwi domu w piżamie i palić a teraz robi nam na złość i pali tutaj.
No a tekst teściowej " przy Was palił i żyjecie". No normalnie żałosne. Chyba będę musiała posunąć się do pościemniania że na Łukaszka układ oddechowy to źle działa....
ja chce już do doooomuuu przed mój kochany komputerek i klawiature pełną okruszków :-) oczywiście pojawiam sie tylko na chwile bo tu normalnie bój sie toczy o neta (mają iPlusa) łaaaa.... generalnie stukam sie z wszystkimi mamusiami żuberkiem, reflektuje ktoś?
buziole i tulaski dla wszystkich:**** !Piwo piję :-), w żłobku bez zmian, nadal poranny ryk, cały dzień nic nie je ale niby jest troszeczkę lepiej. Najgorsze jest to że już złapała jakiś katar i nie wiem co teraz... zasnęła o 20 i marudzi przez sen bo oddychać nie może.
Haha, mam nowe okulary i w końcu widzę co piszecie, hihi
A tak poza tym to idę spać bo padam na ryjek, wybaczcie jak komuś nie odpisałam na coś :-)

;-)
:-)
ja reflektuję!!! ale dziś nie bo meża niet i kto mnie z podłogi pozbiera?;-)dziś karmi albo przy coli zostanę