Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
normalnie sie zsikalamPamiętam, jak zdawałam do Policji i dzwoniono do mojego szefa na wywiad środowiskowy...
"Tak, obowiązkowa, porządna, nie ma skarg, tak, tak, nie, nie pije, ale dużo pali wie Pan, ciągle do ubikacji biega na papieroska... Czy się nadaje... myślę, że taak, bardzo szybko samochodem jeździ, ale dobrze jej to idzie, tylko strasznie szybko... i sprytnie, bo jej jeszcze nigdy nie złapaliście" :-)
:-)

oj tak kawa była pierwsza klasaa ja witam popołudniowo spacerek z Roxannka sie udał i nawet pogoda dopisała bo jak dojechałam to przestało padac. potem posiedziałysmy sobie na kawie a kawa była pycha mniam mnia co nie Roxi?
dzieci sie nawet na siebie patrzyly zwłaszczamoja chciała nogi patryczka hihihi
i nawet swoimi rzeczami się dzielili, poprostu cudne te nasze dzieciaczki ;-)

no i standardowe pobudki ok. północy a potem ok.4 i 6-7.NAT: do czerwca mam urlop a potem wychowawczy do końca roku... jakoś nie wyobrażam sobie Alicji do żłobka posłać/ na nianię nas nie stać a teściowa się nie nadaje....
żart;-)A ja siedzę i myślę nad spacerówką... Nie wiem, wydaje mi się, że nasza jakaś taka, hmm "mało głęboka", Artek jeszcze nie siedzi stabilnie w niej, a już pora. Dziś jak rozpięłam w gondoli pokrywkę, to nóżki wystawił, bo już przydługi i musiałam wpychac, żeby zapiąc spowrotem... obciach trochę, nie? Do Mury nie dają żadnego śpiworka, a dokupic to 200 zł, folia 120, parasolka 140... Trzeba by było 500 zł dołożyc, a nie wiem, czy będziemy z niej w ogóle korzystali.
Podrzuccie jakiś pomysł na spacerówkę do 2000 zł, taką głęboką, fajną...
Ulatniam się, życząc wszystkim dobrej i spokojnej nocy :-)