• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Pamiętam, jak zdawałam do Policji i dzwoniono do mojego szefa na wywiad środowiskowy...
"Tak, obowiązkowa, porządna, nie ma skarg, tak, tak, nie, nie pije, ale dużo pali wie Pan, ciągle do ubikacji biega na papieroska... Czy się nadaje... myślę, że taak, bardzo szybko samochodem jeździ, ale dobrze jej to idzie, tylko strasznie szybko... i sprytnie, bo jej jeszcze nigdy nie złapaliście" :-)

:-)
normalnie sie zsikalam:))))

witam wieczorkiem!! mialam pisac ze Natolin sie stlenila gdzies a tu co?? nowy awatarek:)))

u nas po poludniu spacereczek z glizdusiem:))) teraz drukuje cv na jutro na te targi pracy. od drukarki leb mi peka. kurcze dzisiaj pieknie ale wietrznie ale ciepelko wroci na weekend.
dzis sie dowiedzialam ze wsrode za tydzien dopiero na bank sie zjada do mnie polscy goscie:)))) takze jeden dzien wiecej z wami = mniej tesknoty:)))

usmialam sie psopoludniu bo moje dziecko jak przegryzalam jablko patrzylo na mnie jak dzikie co ja jem i nagle patrze a ona wyciaga raczki do mojego jablka wiec czekalam co dalej...wziela to jablko i chciala je jesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))) swietnie to wygladalo:)))))))))))

oj widze, że się dzisiaj sporo działo na forum ...

a ja miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń głównie dzięki bardzo miłemu spotkanku z dawidowe :-) no i Patryczkowi ewidentnie służą spotkania z koleżankami z forum bo po powrocie był dzisiaj nad wyraz grzeczny, normalnie uśmiech mu nie schodził z twarzy, chyba Laurka na nim zrobiła takie wrażenie :-) bo to śliczna dziewczynka :tak:

a ja witam popołudniowo spacerek z Roxannka sie udał i nawet pogoda dopisała bo jak dojechałam to przestało padac. potem posiedziałysmy sobie na kawie a kawa była pycha mniam mnia co nie Roxi?
dzieci sie nawet na siebie patrzyly zwłaszczamoja chciała nogi patryczka hihihi
oj tak kawa była pierwsza klasa :-D
Laure zainteresowały nogi Patryka, a Patrykowi Laurki buciki :-D i nawet swoimi rzeczami się dzielili, poprostu cudne te nasze dzieciaczki ;-)

Dorisku kochany, przytulam przytulam przytulam!!! (brak mi takiej ikonki uścisku) Jutro bedzie lepiej, a po jutrze jeszcze lepiej ... tylko zaglądaj tu do nas!
No i jeszcze raz buziole dla Dodunia od cioci Roxannki :-)

Sarisko, jak już sie zadomowisz od nowa w domku to czekamy ;-)

strip, natolin współczuje poparzenia! ja pamiętam że jak byłam młodsza to sobie wrzątek na ręke wylałam to myślałam że umre, ale jakoś zeszło i nie mam nawet śladu. głównie lód, zimna woda i właśnie panthenol pomogły :tak:

kasis, gratki zebolka :-)

sheeney, ewelina wielkie gratulacje dla waszych pociech :-):-):-)

a ja dzisiaj jeszcze śmignełam sobie na solarium coby się troszke wygrzać sztucznym słoneczkiem :-)
Ida i tak jak dziewczyny pisały, ja specjalnie się nie przygotowuje, ale wole zmyć makijaż w domu, koniecznie spytaj jak sprzęt działa i jakie mają lampy żeby ci doradzili na ile minut możesz isc bo ja się zawsze boje poparzenia, wiec wole na mniej a potem zwiekszać jak bedzie ok. Koleżanka moja kiedyś poszła po tym jak wymienili lampy na nowe a w domu od poparzeń aż spuchła :/

eh co ja jeszcze chciałam ... mąż ciągle okupuje kompa, chyba trzeba naprawić lapka :dry:

natuś, właśnie edytowałam i powitałam Alę bo usypiańsko mi przerwało pisanie posta:-D
a Miśka jest kąpana ok.20 i z reguły do 20:45 śpi już w łóżeczku, czasem z pobudkami jak dziś:dry:no i standardowe pobudki ok. północy a potem ok.4 i 6-7.

ejjjjjjjjjjj, jakos mi to ycd nie podchodzi dzisiaj...

NAT: do czerwca mam urlop a potem wychowawczy do końca roku... jakoś nie wyobrażam sobie Alicji do żłobka posłać/ na nianię nas nie stać a teściowa się nie nadaje....

jakos nie sadze zeby twoja tesciowa z tego co piszesz nadawala sie do czegokolwiek hihih:)))

ALICJA cos ciebie dzisiaj malo az plakac bede nooooooo.

ktoras pisala o piwie: nie wkurzajcie mnie bo mi jezyk wisi do pasa a dieta do soboty!!! ale polskie piwo przyjedzie do mnie w srode razem z polskim zarciem:))))))))))))))))))))))

A ja siedzę i myślę nad spacerówką... Nie wiem, wydaje mi się, że nasza jakaś taka, hmm "mało głęboka", Artek jeszcze nie siedzi stabilnie w niej, a już pora. Dziś jak rozpięłam w gondoli pokrywkę, to nóżki wystawił, bo już przydługi i musiałam wpychac, żeby zapiąc spowrotem... obciach trochę, nie? Do Mury nie dają żadnego śpiworka, a dokupic to 200 zł, folia 120, parasolka 140... Trzeba by było 500 zł dołożyc, a nie wiem, czy będziemy z niej w ogóle korzystali.
Podrzuccie jakiś pomysł na spacerówkę do 2000 zł, taką głęboką, fajną...

Ulatniam się, życząc wszystkim dobrej i spokojnej nocy :-)

taaaaaaaa, a potem leczenie kaca i dieta od początku?:-Dżart;-)

a propos teściówek to moje dziecię na moją teściową się poważnie obraziło... wczoraj cały dzień u nich spędziłyśmy, i jak już się najadła i wyspała to nawet u teścia na rękach posiedziała, u mojej szwagierki też, a u teściowej max 5 minut i ryk, wyk, po prostu kojot!!!!!!!!!!! i tym oto sposobem nie możemy się bez niej nigdzie ruszyć dopóki jej nie przejdzie... dobrze że w kinie nie graja nic ciekawego;-)

idę chyba zaraz poczytać knigę i lulu
niech mi brzuchol odpusci do jutra bo ja nie chcę do lekarza!!!!!!! chociażby dlatego ze czasu mi szkoda...

edit: sugar a o graco co myślisz? nie pasuje ci taka???

A ja siedzę i myślę nad spacerówką... Nie wiem, wydaje mi się, że nasza jakaś taka, hmm "mało głęboka", Artek jeszcze nie siedzi stabilnie w niej, a już pora. Dziś jak rozpięłam w gondoli pokrywkę, to nóżki wystawił, bo już przydługi i musiałam wpychac, żeby zapiąc spowrotem... obciach trochę, nie? Do Mury nie dają żadnego śpiworka, a dokupic to 200 zł, folia 120, parasolka 140... Trzeba by było 500 zł dołożyc, a nie wiem, czy będziemy z niej w ogóle korzystali.
Podrzuccie jakiś pomysł na spacerówkę do 2000 zł, taką głęboką, fajną...

Ulatniam się, życząc wszystkim dobrej i spokojnej nocy :-)

zobacz sobie wozki na googlach :wozek Saturn, Krasnal - to to co ja mam, francuz sporwadza wozki z PL i ja tu we FR zaplacila 479 euro wiec w PL tansze na bank. ten moj to byl z gondola i nosidelkiem. ale spacerowka wymiata:)

reklama
o w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przekroczylam 2000 postow!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt mi nie powiedzial ze sie zblizam do tej magicznej liczby!!!!!!!!!!!!!!! kurde jak ja teraz znajde tego 2000cznego???? aaaaaaaajjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!

dobra ide spac zeby miec jutro mozg swiezy na te targi pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry