Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to doprecyzuje, że chyba wcale nie bede gotowac dla synka bo ja w kuchni to raczej antytalent, blendera jeszcze nigdy nie używałam wiec pewnie też mi się coś przytrafi ;-)nie zajarzyłam...natolin,właśnie doczytałam, współczuje tego garnka i blendera :-( ja tobie chyba wcale nie bede gotować![]()
a co do miejsca zamieszkania to mowa była o mokotowie z tego co pamiętam, ale skoro to nie Ty to teraz mi chodzi po głowie kto to mógł być jeśli nie Ty, nie ja, nie dawidowe, nie rzutka to kto jest jeszcze z okolic...

no to się chwale ;-)roxannka :* super,że macie ubranko... Możesz się pochwalić?
Ida - no z rodzicami nadal kiepsko a to jest mega beznadziejna sytuacja bo mieszkamy razem do wyprowadzki. więc mijamy się w korytarzu bez słowa.
A wyprowadzamy się w majowy weekendodliczam dni..
no to nieźle...ale początki zawsze bywaja trudne,teraz będzie jużtylko lepiej ;-) 
myślałam że sie już opamiętali...nawet nie wiem co napisać bo aż słów mi brak..dorośli ludzie, i do tego własnego syna tak wyzywają...przytulam i przesyłam mnóstwo buziaków :***