Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NAT: od stycznia albo powrót do starej pracy na 3/4 etatu (mogę sobie wbierać zmiany popołudniowe czyli od 14 mniej więcej) a Młoda na te kilka h do prywatnego żłobka albo jakaś praca na umowę dzieło a tam dalej wychowawczy....
Mama odprawiona. Dzieć ululany. D. przed konsolą. Czyli standardy dnia codziennego. Jutro wieczorem ma do nas teściowa zawitać a ja już od dzisiejszego południa staram się na ten nalot jakoś psychicznie nastawić. Obym miała jutro lepsiejszy dzień bo jak wybuchnę to będzie wojna.....
MAŁA_MI:ja nie wiem jak ty z tą jędzą dajesz jeszcze radę
EFA: kiedy następne palenisko? bo nie wiem z jaką datą teścowej zaproszenie do Ciebie wystawic ;-)
DZIULKA - trzymam kciuki aby udało się znaleźć jakąś pracę![]()
DZIULKA - to dokładnie tak jak i ja. Bronię się rękami i nogami przed powrotem na "stare śmieci". Co do teściowej to przyda się oj przyda. Dzisiaj jakz mamą o niej rozmawiałam to mówiłam na nia per "Pani" hehe aż moja mamuś oczy robiła, że niby rodzina a ja tak oficjalnie o się tym babsztylu wyrażam![]()

ja do mojej eks tesciwoej bezimiennie-mamo nie przeszlo mi przez gardlo!!! matke mam tylko jedna!!! a do obecnej tesciwoej na TY i po imieniua do twojej nie mozesz sie zwracac "czarownico??"

Ja teraz mam dylemat jak się zwracać do obecnej teściówki. Proponowała mi albo mamo, albo po imieniu- jak wolę. Wbrew pozorom chyba łatwiej mi będzie mamo. Jakoś dziwnie bym się czuła mówiąc jej per "ty". Póki co zapominam się i z przyzwyczajenia ciągle jest "pani".