Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! A ja jestem, bo czekam na koniec aukcji i mam nadzieję, że wygramMam nadzieję, że nie przegapię końca.
Byłam dzisiaj załatwić do końca (znowu słowo koniecchrzciny. Nastawiłam się bojowo, że 200zł nie zapłacę, argumenty zgromadziłam, a poszło gładko. Powiedziałam, że stać mnie na danie 100zł, bo mam alergika i przedszkolaka i dużo pieniędzy zostawiam w aptece. I tyle. Proboszcz mnie zaskoczył, bo kazał podać wiek chrzestnych i chrzestnego o rok odmłodziłam
A i karteczki do spowiedzi dał :-(
Myjąc się dotarła do mnie pewna rzecz. Nie chciał chrzcić 03.04, bo Wielki Post, a dzisiaj się pytał czy chrzcimy w tą sobotę, bo jest chrzest. No żesz! Czyżby WP się wcześniej skończył?
Mała_mi współczuję sytuacji z teściami. Ja bym nie wytrzymała i burzę rozpętała.
Edit:
Ale mi adrenalina skoczyła. 1s przed końcem aukcji zalicytowałam i wygrałam.
A co tu tak cicho? Gdzie nasz ranny ptaszek?
Wpadam się pochwalić, że moje modły zostały wysłuchane i teściowa ma mega gorączkę, więc z dzisiejszych odwiedzin nici. Och jak mi przykro
i tym oto opytmistycznym akcentem witam się z rana ;-)

szczerze ci powiem ze na poczatku ze 3 razy powiedziala mamo ale jakos dziwnie mi bylo. a teraz wiem ze mowienie na TY rozluznilo atmosfere i tesciwoa traktuje jak dobra przyjaciolke- serio-poza skapstwem jesli chodzi o kase i prezenty i gotowaniem zarcia bez przypraw -nic nie moge jej zarzucic. duzo nam pomogla, jak musze jechac gdzies bez Leanderki to 60kiloskow przyjedzie i zostaje z malutka. pomogla nam przy weselu finansowo-bank nam nie chcial dac pozyczki-one swoje oszczednosci na pozniejszy spadek dla meza i jego siory przeznaczyla dla nas- splacamy jej po troszku, doslownie po kawaleczku bo nam teraz ciezko. ale do pomocy i w ogole do zyciai gadki jest superowa. nie rozumiem jak moj tesciu mogl zdradzic ja dla takiej brzydkiej wrednej baby z ktora jest!!! noz wm iorde

miłego dnia

no bo przecież wiesz że my ci to "załatwiłyśmy" 

Snajper Allegro, eBay - Snajper.net i nie trzeba siedziec po nocy :-) Moje ulubione narzędzie wspomagające licytacje ;-)Hej! A ja jestem, bo czekam na koniec aukcji i mam nadzieję, że wygramMam nadzieję, że nie przegapię końca.
Byłam dzisiaj załatwić do końca (znowu słowo koniecchrzciny. Nastawiłam się bojowo, że 200zł nie zapłacę, argumenty zgromadziłam, a poszło gładko. Powiedziałam, że stać mnie na danie 100zł, bo mam alergika i przedszkolaka i dużo pieniędzy zostawiam w aptece. I tyle. Proboszcz mnie zaskoczył, bo kazał podać wiek chrzestnych i chrzestnego o rok odmłodziłam
A i karteczki do spowiedzi dał :-(
Myjąc się dotarła do mnie pewna rzecz. Nie chciał chrzcić 03.04, bo Wielki Post, a dzisiaj się pytał czy chrzcimy w tą sobotę, bo jest chrzest. No żesz! Czyżby WP się wcześniej skończył?
Mała_mi współczuję sytuacji z teściami. Ja bym nie wytrzymała i burzę rozpętała.
Edit:
Ale mi adrenalina skoczyła. 1s przed końcem aukcji zalicytowałam i wygrałam.
Snajper Allegro, eBay - Snajper.net i nie trzeba siedziec po nocy :-) Moje ulubione narzędzie wspomagające licytacje ;-)
Dziewczynki dziękujemy za suwaczkowe...
Przed nami dzień ze służbą zdrowia, oby tylko miał pozytywny finał :-)