• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MAKUC co się stało z Twoim suwaczkiem??
znudził mi się;) od wczoraj kombinuję, żeby coś zmienić w profilu na BB i nie wiem co :D na razie uczę się języka suwaczkowego to może sama coś stworzę;)
MALUTKA: fiu, fiu:) gratki. U nas "dopiero" trochę ponad rok po ślubie i.... 2.5 roku znajomości :D ( i pomyśleć, że odkąd pamiętam mówiłam "żadnego męża i dzieci" ;))

Luty Małgoś,Mona gratuluję suwaczków.

Malutka gratki z okazji rocznicy randkowej.

Dzisiaj już chyba więcej nie napiszę, bo młody obudził się 15 minut temu i muszę w końcu zabrać go z drugiego pokoju zanim się rozedrze. Za oknem piękna pogoda, więc dzisiaj na pewno spędzimy dzień na powietrzu. Córka już wybyła do jutra. Po południu odwożę Wojtka do teściów i wieczorem wybywamy na urodzinki kumpeli. Oj będzie impreza! :-)
Spokojnego, słonecznego weekendu!!

ja tez ide robic sniadanko a potem spacwrek z zakupami. Normalnie sniła mi sie dzis karpatka i smazona kiełbasa. Jejku takiej kiełbasy nie jadłam chyba 10 lat. Jaki rodzaj kiełbasy polecacie na taka przyjemnosc?

Mona, Małgoś gratulacje suwaczkowe :-)

Sugar
udanego dnia życzę :-)

a my zaliczyliśmy nareszcie come back do naszego cudownego mieszkanka :-D pogoda cudna, małż umknał z Isią na spacerek a ja mam czas na zrobienie wiosennych porządków :-) czyli muzyka na full a ja kręcę pupą podczas wieszania firan :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry