• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
My wróciliśmy właśnie z ponad 2 godzinnych zakupów:) znaczy D. stał z Alicją pod sklepem i się dotleniali a ja "szalałam". Efekty? Zakupiona masa rzeczy dla Młodej (słoiczki, zabawki itp.) a dla sebie poza balerinkami i dwoma topami nic nie znalazłam :D (standard).
NAT: chyba jednak się przeliczyłam co do zrobienia suwaczka samodzielnie;) myślałam, że to tak wygląda jak robienie szablonów na blogi a z tego wniosek, że jednak niet :cool2:
aaa mam pytanie: wie ktoś gdzie można takie cudeńka dla dzieci na szybę do samochodu kupić? Co by śłońce zasłaniały :confused: bo szukam i szukam w tych zakichanych marketach i nigdzie znaleźć nie mogę....

Ostatnia edycja:
makuc, ja dzisiaj w Tesco kupiłam takie rolety, z obrazkiem z bajki "Cars" Disneya. kosztowały chyba 25,99zł.

Luty Małgoś i Mona, gratuluję suwaczków!

Ostatnia edycja:
reklama
ALA no to jak dla mnie jesteś nienormalna ;-) ale zazdroszczę Ci, bo ja nienawidzę sprzątania, a to trudna nienawiść, bo nawet jak unikam tego ile się da to w końcu trzeba się tym zająć i od razu mam humor popsuty. jak dziś.
MAKUC, ale smutno bez suwaczka :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry