• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
I ja sprzątania nie lubię. Dzisiaj udało mi się umyć 2 okna, zrobić 2 prania, uprasować Laury rzeczy i zasłony, które właśnie powiesiłam. Teraz zabieram się za firany. Mam dość, bo w nocy się nie wyspałam, bo Lauruśce zachciało się obudzić o 4.00 po jedzonku i trochę mi zajęło zanim znowu zasnęła, a potem o 8.00 znowu pobudka.

moja juz o 5 rano była radosna za to o 17 juz marudzi ze sie zabieram za kapanie potem wydulda kaszke i pada.
A dzis sie smiałam bo była o 12 tak zmeczona ze normalnie usneła siedzac. Tylko ja kolebało az sie zlitowałam i ja połyzłam bo b tak spała

moja kolezanka w soboty dorabia sobie własnie sprztajac po domach i ona ma 100 za takie sprztanie. Zdaza sie jej 5 domów oblceciec. ALe tylko w soboty czasem niedziele. W tygodniu normalnie pracuje w szkolnictwie.

reklama
u mnie to nie przejdzie niestety... a szkoda... właśnie zrobiłam sobie kawę z mlekiem w kuflu od piwa :-D Pudzianek usnął właśnie, a ja jak trochę odpocznę to mam jeszcze trochę roboty :-( :-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry