Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze ciągle karmię cycem... myślisz, że mogę ją zastosować?Dziulka wymiękłam przy trzecim dniu- czytaniaJa jeszcze ciągle karmię cycem... myślisz, że mogę ją zastosować?
.Wczoraj mi powiedział"Wiedzałem,że w domu to sie nie wyśpię,ale nie myślałem,że wciąż taki hardkor"
.No,jestem cała happy,że go wreszcie mam przy sobie
:-),jest jak zwykle cudownie:-).A że pogoda piękna,to łazimy na dłuuugie spacerki.Tylko muszę go hamowac,jak za każdym skrzywieniem czy jęknięciem chce brać Amelke na rączki.A on,cholera jedna,śmieje się "No,ja pojadę i nie ja będę nosił"!
Nie ma mowy!A wczoraj na spacerku Amelka sama pozbyła sie butów,no,to potem zdjęłam jej jeszcze rajstopki.Jak to zabawnie wyglądało,jak tak leżała sobie i pchała stopy do buzi- takie gołe tłuste nózki wystające w górę z wózka
.
.
.