sugar_and_spice
matka Króla
Ja krewetki bardzo lubię, trochę się kiedyś we Wrocławiu nacięłam, jakoś marnie doprawione i na bank mrożone i miałam odwyk przez dwa lata. Beznadziejna jestem... ale lubię krewetki z McDonald'sa 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.A jeszcze co do braku czasu,to ja ,głupia,myślałam,że Amelka jest absorbująca...okazało się,że "Happyman" o wiele bardziej;-)- ale nie narzekam,nie narzekam
.
.A raz poszłam do sąsiadki- miała starszą ode mnie córkę,która była moją idolka i pałętałam się wiecznie przy niej.No i ta Ula miała mnóstwo książek,więc często ja po prostu tam do niej przychodziłam,siadałam sobie cichutko w kąciku i czytałam,nikomu nie przeszkadzając.Akurat tego dnia całą rodziną wyjeżdżali do Warszawy.W zamieszaniu nikt nie zwracał na mnie uwagi.No i zamknęli mieszkanie i pojechali.A ja ocknęłam się,jak już zaczęło się ściemniać i litery stały się mało czytelne.No i usłyszałam wreszcie,jak mnie mama szuka na podwórku.Skończyło się to tak,że mnie przez balkon wyciągnęli z tego mieszkania,drzwi balkonowe plastrami przykleili i wszyscy sąsiedzi straz obywatelską w nocy pełnili,coby nikt nie wlazł tam,bo to na parterze było.
.King długo był moim idolem
.A "Smętarz dla zwieżakuf" jedna z moich ulubionych
tego autora.No i "Bezsenność"- też super.A zauważyłyście,że w sadze o rewolwerowcu pojawiają się motywy z wielu jego innych powieści i tu wreszcie znajdują wyjaśnienie?Harlan Coben - absolutely the best,zwłaszcza książki o Myronie Bolitarze uwielbiam.
.Normalnie wymiękłam,jak przeczytałam ten tekst Twojego męża
.A co do buzioli obślinionych,to Amelka też mi takie daje i uwielbiam to:-).ale tak to bede pisac do ciebie albo do Idy jak sie odezwiealbo do obojga
pp
no i mamy trójkącik
oj będzie gorrrąco 
!!!Też nie jadłam, modna nie jestem, ale mnie jakoś surowa ryba nie kręci ;-) Przecież wymyślili gotowanie, pieczenie, smażenie- no ogólnie obróbkę termiczną ;-) :-)