reklama

Październikowe Mamy 2010

ja zakadam... pogoda zdradliwa, to jeszcze nie lato, tyle, ze takie cieniutkie te rajty i na to cienkie spodenki polarkowe, nei jakies dzinsy. gora to body na dlugi i bluza taka dosc cienka no i czapeczka. kocyk ZAWSZE mam ze soba, nigdy nie wiadomo jak pogoda sie zmieni. pamietajmy, ze nam zwykle cieplej bo pchamy wozek, a to tez gimnastyka, nie mowie, zeby obucac dziecko w 5 kocy i kombinezon, ale tez nie przeginac w 2 strone ;p

mlody spi na balkonie, aj a sprzatam zajrze pozniej *:*

reklama
E-lona dawaj naleśnikaaaaa !!!!!!!!!!!!!!:-)
A masz nalesniki.jpg

Mala_mi gratki Lukaszkowi zebolkow

miniu gratulacje dla Casperosa
mała_mi Gratuluję zębolków Łukaszkowi

Ja rajstop na spacer nie zakładam. Rano,jak wiozę Kubę do przedszkola, to owszem. A na spacerze Franek dzisiaj miał na sobie sztruksy,skarpetki,body na krótki rękaw,flanelową koszulę i czapeczkę,którą po 10 minutach mu ściągnęłam. Koc mam zawsze ze sobą,ale nie przykrywam...

Kupiłam garnitur Frankowi,a zaraz się zbieram na moje ćwiczenia i masaże.

Buźka

ja w południe też zdjęłam czapeczkę.
a jak później siedziałam pod blokiem to dosiadła się sąsiadka z którą chyba w życiu nie rozmawiałam i pół życia mi opowiedziała....
zawsze mnie zadziwiali tacy ludzie...

a i jeszcze wszem i wobec chcę powiedzieć, że na święta u mnie pójdą w ruch Wasze przepisy :-) kurczak po tajsku (nie mogłam za Chiny znaleźć w carrefour mleczka kokosowego) i rafałek :-)

DZIULKA pewnie już oczekuje na piwsko polskie :-) ale fajnie ma :-)

Ostatnia edycja:
Doris może też lepiej udawaj, że nic się nie stało?
mała mi gratuluję pierwszych wyrżnięc ;-)

natolin pisze:
olałam porządki i od 12 jestem na dworzu.
Alleluja! Moja kuchnia ciągle brudna!

Jak ja bym Wam powiedziała, jak dziś Artka wystroiłam... rajstopki, spodenki- cienkie w miarę, body na krótki, bluza z kapturem i kamizelka gruba, pikowana, czapka n nausznikami i ten kaptur... kurcze nie wiem jak go ubierac... był cieplutki, ale nie był zapocony... Kuźwa nie mam pojęcia jak mam ubierac własne dziecko!!!!!!!!!!!

natolin w Piotrze i Pawle mają takie w kartoniku TiP, też bardzo dobre, ale w puszce jest już do dupy.

Ostatnia edycja:
kkk? :D jak że co?

MAŁA_MI: gratuluję Łukaszkowi zęboli:)
co do rajstop to ja nawet w zimie Alicji ich nie zakładałam :cool2: dzisiaj była ubrana w spodnie dresowe, skarpetki, buty, body z krótkim rękawem, bluzę i cieńką czapkę. Kocyk też zawsze nosimy przy sobie w razie czego, bo wiadomo, że pogoda teraz jest bardzo zdradliwa i z minuty na minutę może uleć zmianie...

poza tym zaliczyłam dzisiaj 2 spacery a jutro na 14.30 się do fryzjera wybieram. mam nadzieję, że bedę sie potem swobodnie na ulicy pokazywac mogła :-p

[edit]
DORIS: właśnie doczytałam... ech.Może SUGAR ma racje i rzeczywiście ty też zachowuj sie tak jakby nigdy nic? W sensie nie wypominaj? nie drąż tematu? Po prostu olej sikiem prostym i odzywaj się wtedy kiedy nie będziesz miała innego wyjścia?

Ostatnia edycja:
Dawidowe ja niestety z kryminałem nie pomogę. A Ty w końcu znalazłaś tą owcę, którą tak szukałaś?

Emiliab to proszę tu chwalić się Franiowym garniturkiem :)

E-lona dzięki za naleśniory.

Makuc to może jakaś focia jutro po frycu :)

Natolin na rafałka to i ja się czaję, żeby zrobić, tylko trochę leniwca mam ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry