Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
emilab- ty też tam chodzisz i jak zakwasy są, ja jutro lecę i dzisiaj, ja mam ranne godziny, a ten drenaż to myślałam że coś lepsze, po wibro jestem zadowolona 4 cm zgubiłam
daaa pamiętamy, ale teraz jakieś streszczenie ostatniego półrocza nam się należy, prawda dziewczyny? ;-)
!

Tylko nie mów, że przyjął wersję opalania się? Wszystkie Michalinki są cudne!!!!edit: właśnie doczytałam ...Aniawa kurcze widzę, że kazdy uważa, że jak jest dziecko to już nie jest jak dawniej...
Kurde nie zauważyłam żeby było inaczej? a jesli jest inaczej to na plus. Ja kocham tak samo mocno jak wczesniej i tez czuje sie tak samo kochana. Moj pomaga we wszystkim i jest taki jaki byl. Jedynie sie czepiam czasem ze nie zrobi tego czy tamtego, ale taki byl i wczesniej wiec jak juz pisalam nie zauwazylam, zeby sie zmienilo....
ale żeby kiedykolwiek jej się chciało ;-)A u mnie jakaś zupa, nawet nie wiem jaka bo jej nie gotowałam hah, też czekają mnie porządki ale dopiero za godzinę jak skończę pracę... Mężuś wziął Oliwkę na spacer w chuście i poszli na zakupy, podobno już wracają.
Mamaagusi dziś ciężki dzień, zrozum jej też nie zawsze będzie się chcieć :-)
Daa ja Cię nie znam ale witam, tak samo Kromę
Cass urwij się, powiedz że babkę musisz piec :-)