reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
emilab- ty też tam chodzisz i jak zakwasy są, ja jutro lecę i dzisiaj, ja mam ranne godziny, a ten drenaż to myślałam że coś lepsze, po wibro jestem zadowolona 4 cm zgubiłam

Ja na platfomie byłam na razie raz. Zakwasy pewnie będą później. Ale te 4 cm- WOW. Ja chodzę wieczorem,bo wtedy mąż może zostać z dziećmi.

daaa pamiętamy, ale teraz jakieś streszczenie ostatniego półrocza nam się należy, prawda dziewczyny? ;-) :-D

!

Taaaak. Prosimy o streszczenie;-)

Między mną a mężem po urodzeniu Franka jest... poprawnie. Nie ma tego spontonu,ale,cóż, są dzieci,my mamy więcej lat,zdrowie już nie te... i nie mamy za bardzo czasu na "szaleństwa",jakie robiliśmy 11 lat temu.

Idę dalej sprzątać...

Rzutka gratulacje suwaczkowe:happy2:

strip, makuc i reszta - NIE DAJCIE SIĘ TYM MĘSKIM KREATUROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOŻE I BÓG JEST FACETEM, ALE ŚWIATEM FACETÓW RZĄDZĄ KOBIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak na szybko, emiś pytałaś, czy mąż nie pyta gdzie chadzam: pyta, ale odpowiadam że idę się zrelaksować, np. z kumpelą na lody;P
a wczoraj kazałam mu posmarować żonce plecy to się zapytał kiedy ja się tak opaliłam - no to odp że wczoraj na podwórku jak z małą chodziłam, on na to: "ale w stringach?" a ja "a co?;P"

Wszystkim życzymy Wesołych i Zdrowych Świąt!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 348082Zobacz załącznik 348083Zobacz załącznik 348084
wybierzcie sobie, od której Michalinki życzenia chcecie przyjąć:-D
wszystkie wersje oczywiscie szczere i z buziakami!!!!!!!;-)

Iduś jesteś boska :-D Tylko nie mów, że przyjął wersję opalania się? Wszystkie Michalinki są cudne!!!!

edit: właśnie doczytałam ...Aniawa kurcze widzę, że kazdy uważa, że jak jest dziecko to już nie jest jak dawniej...
Kurde nie zauważyłam żeby było inaczej? a jesli jest inaczej to na plus :). Ja kocham tak samo mocno jak wczesniej i tez czuje sie tak samo kochana. Moj pomaga we wszystkim i jest taki jaki byl. Jedynie sie czepiam czasem ze nie zrobi tego czy tamtego, ale taki byl i wczesniej wiec jak juz pisalam nie zauwazylam, zeby sie zmienilo....

Może dziwnie napisałam, ale nie chodziło mi o to, że zawsze zmienia się na gorsze. Wg mnie po prostu zawsze jest inaczej (brak czasu, spontaniczności, itp.). W naszym przypadku akurat też jest lepiej. Nie wiem czy ja się zmieniłam, ale mój P. na pewno i to na lepsze :-) Poza tym u nas była odrobinę inna sytuacja niż u większości z was, ponieważ córkę mam z poprzedniego małżeństwa. W domu było już jedno dziecko (nie jego) i pojawiło się drugie. Dla mnie przybyło obowiązków i niewiele poza tym. Natomiast dla mojego męża pojawił się ktoś bardzo ważny, kto lekko zmienił jego światopogląd :-)

Melduję się przed południowo tylko na chwilunię

Rzutka wielkie gratki dla Ciebie i synka z okazji piękne 7 :-)
Ida ale mu wcisnęłaś heh, no teraz to pewnie będzie strasznie zazdrosny, że w stringach się opalasz :-) a karteczki z córcią super !!!
E-lona, Strip nie dajcie się !!!

My jesteśmy już 10 lat ze sobą, na pewno dziecko zbliżyło Nas jeszcze bardziej, może nie jest tak super jak wcześniej.
Czas beztroskich imprez już minął, ale myślę że jeszcze wiele przed nami i korzystamy z życia jak tylko się da we trójkę :-) Bywają ciężkie dni ale wspieramy się nawzajem i nie dajemy się zwariować, wiadomo wychowanie dziecka to jakaś tam zabawa, to duża odpowiedzialność, wzięliśmy już ją w momencie kiedy się udało zajść w ciążę więc teraz razem to wykonujemy i pomagamy sobie w codziennym życiu jak tylko możemy. Czasami czepiam się o pierdołki ale On mi później mówi, ze dobrze, że mu przypominam bo czasami tak już musi być.

Ostatnia edycja:
mała_mi przykro mi z powodu smierci kolezanki :-(
daa ja tez Ciebie pamietam. Witaj ;-)
emiliab suuuuper taki relaks. A ile taki pakiet kosztuje jeśli moge wiedziec?
Sarisa nie przejmuj się tak tym kaszelkiem Zuzolki. Jeszcze wiele takich infekcji będziemy wszystkie pokonywac. Oby tylko szybciutko przeszlo. Udanego pobytu :-)
rzutka wszystkiego naj dla Hubcia
aniawa u mnie sytuacja podobna do Twojej, bo tez drugi związek. Po pierwszym małzenstwie jestem chyba bardziej wymagająca , ale tez wiem ,ze sama dam sobie radę (jakby co) i może za bardzo stawiam na swoim. W kazdym razie docieramy się .
Kroma daj znac jak było u fryzjera
cass ehhh fajna masz ta pracę ;-)
ida hehe pośmialam się z tekstu Twojego małża.

a ja od rana sprzątam i mam juz dosc . Caly tydzien mialam 'zabiegany' i w domu bylam gosciem no i mi sie nazbieralo. A tu swieta.... no nic idę szybko robic jakis obiadek. Wielki piatek czyli na obiadek ryż z sosem pieczarkowym... i już ;-)

Rzutka gratulacje dla Huberta!!!!!!!
My już po spacerze ale pójdziemy później jeszcze raz. dzisiaj znów muszę pogotować małej zapas obiadków. cwaniara umie się obracać na plecy z brzucha a jest leń i się drze żeby ktoś ją wyręczył. no co za dzieć:-) i się pochwaliłam że pełza do przodu a teraz leń nie chce. popełzała ze 2 czy 3 razy i więcej do przodu nie. panna wygodnicka normalnie.

A u mnie jakaś zupa, nawet nie wiem jaka bo jej nie gotowałam hah, też czekają mnie porządki ale dopiero za godzinę jak skończę pracę... Mężuś wziął Oliwkę na spacer w chuście i poszli na zakupy, podobno już wracają.

Mamaagusi dziś ciężki dzień, zrozum jej też nie zawsze będzie się chcieć :-)
Daa ja Cię nie znam ale witam, tak samo Kromę
Cass urwij się, powiedz że babkę musisz piec :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie jakaś zupa, nawet nie wiem jaka bo jej nie gotowałam hah, też czekają mnie porządki ale dopiero za godzinę jak skończę pracę... Mężuś wziął Oliwkę na spacer w chuście i poszli na zakupy, podobno już wracają.

Mamaagusi dziś ciężki dzień, zrozum jej też nie zawsze będzie się chcieć :-)
Daa ja Cię nie znam ale witam, tak samo Kromę
Cass urwij się, powiedz że babkę musisz piec :-)
ale żeby kiedykolwiek jej się chciało ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry