reklama

Październikowe Mamy 2010

witam , ja mam płatki kolagenowe na oczach i ciężko mi się pisze, widzę że wieczorkiem poszalałyście, ja nie mam wieczorem dostępu do kompa, M wraca z pracy i jeszcze dokańcza robotę na kompie, ale też wypiłam szklankę Lecha i ja mam słabą głowę i poszłam spać.

Moje pospały i mi dały spać, dwa razy wstawałam do młodego :)

Natolin- ty to masz pamięć do wszystkich i wszystkie pamiętasz.
daa- połamania szpilek
happy- czasem dzieciaki tak mają, że wymuszają i poszaleć chcą, mój miał tak w dzień, że nie spał

reklama
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało. Nie dość, że na okrągło gada, to jeszcze robi to od 5:00 rano. Okropieństwo!! Zwłaszcza, że już mnie przyzwyczaił do wysypiania się :-(

Kroma nasza Natolin ma tajny notes, w którym wszystkie jesteśmy odnotowane :-D

Daa udanego wesela!

Dziulka mój małż prędzej przyzna się do winy i przeprosi niż ja, ale ciężko mu to idzie i rzadko kiedy udaje mi się go "wyprostować". Przede wszystkim jest bardziej wygadany ode mnie (zwłaszcza po piwie) i ciężko mi udowadniać swoje racje.

Miłego słonecznego dzionka!!!

witam się i ja :-)
mały spał do 6, potem zadowolony już byłby gotowy spać, ale wzięłam go do siebie i do 8 mi się udało spać, a co on robił - nie wiem ;-)
ANIAWA ja też znam takiego, co się umie przyznać. mój mąż.
DAWIDOWE współczuję kogoś takiego w pracy...
DAA dobrej zabawy na weselu
faktycznie RZUTKA też już nie zagląda
DZIULKA oby niania była super babka!
HAPPYBETTI dobrze, że jest jakaś poprawa :-) tylko oby więcej takich wieczorów, no i faktycznie IDUSI nie było :-(
a co do MINIU to pozdrów ją koniecznie, faktycznie ma ciężki czas pewnie

mam wrażenie, że Pawełek KASIA33 obchodzi dziś swoje pół roczku, gratki!

Dzień dobry:) melduję, że wszystko przeczytałam ale odpiszę później, gdyż jedną ręką pisać nie cierpię a właśnie Alicja na mnie śpi więc nie mam jak obu rąk do robory zagonić ;-)
NAT z tego co wiem to MONA nie ma jeszcze neta we FR a SARISKA po pogrzebie babci pewnie średnio ma ochotę cokolwiek pisać... (nie dziwię się :-( ).
Ja myślami cały czas jestem z KASIS i nie ma dnia żebim nie zastanawiała się jak u Niej wygląda sytuacja i czy daje sobie radę :-(
no i tyle na razie.

HAPPYBETI niestety ona ma swój komputer ale bez neta bo tam nie moze byc internetu zg na inna wewnatrzena siec z dokumentami. Swojej roboty ma nie wiele wiec sie mojej czepia. m.in ona ma załatwiac moje dokumenty w innej czesci miasta i jakos do tego sie nie pali tylko ja musiałam jechac. Mam nadzieje ze szef jej wszystko dokłądnie powie co ma.

A dzis niunia wstała o 5,30 zmieniłam full pampersa dałam mleczka i dospałaysmy do 8,30. Cos nie moge sie nacieszyc dzieckiem i samotnosci. Samotnica sie kurcze robie. Jeszcze zeby pensja była troszke wieksza i własne mieszkank i była by pełnia szczescia. No i oczywiscie maz tylko długo pracujacy ;-)

daa miłej zabawy
Kasia 33 gratulacje!!!
Ja się dziś wyspałam jak nie wiem co. normalnie nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam. byłatylko 1 krótka pobudka na jedzonko i dalej spałam. rany u was też tak gorąco jak u mnie??
Natuś moja droga jak ty to wszystko zapamiętujesz? co , kto i kiedy normalnie ty jesteś niesamowita.

Witajcie! Ja tylko na chwilę.
Kasia33 suwaczkowe gratulacje:-)
daaa baw się dobrze!
mamaagusi nasza natolinka jest niezastąpiona:-)

Ida się nie odezwała...
Franek dzisiaj wstał przed 6 z mega wielką kupą. Ale u mnie ne ma tak,że sobie "dośpi":no:. Musiałam się z nim bawić. W końcu zasnął około 9 i nadal śpi. Jak wstanie,dostanie jeść i spadamy do mamy. Pogoda piękna,więc spacer będzie na pewno.

Miłego dnia!

MAMAAGUSI: u nas leje jakby się wściekło a na termometrze niecałe 5C :( daj troszkę słonka (EMIŚ Ty też mi trochę dobrej pogody podeślij, please). No i gratki przespanej nocki! oby takich więcej było :tak:

reklama
makuc a bierz ile chces bo ja już ledwo tu wyrabiam w tym upale. mam już 23 st w pokoju a na termometrze 19 st a odczuwalna chyba z 25. ledwo ekran kompa widzę hihi tak mi świeci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry