reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się wieczornie. Właśnie pochłaniam(a w zasadzie kończę;-)) Warkę. Małż robił w biedrze zakupy,a że wareczka duuuża kosztuje 2,79, to też poprosiłam:-).
A żubrówka... hmmm miodzio:-)

happybeti ta Ida Wieczorna mnie rozbawiła:-):-D. A jak będzie sierpień,to będzie tu musiala być 24h:happy:. Nick zobowiązuje;-):-).
a ja tej maxi warki nie wyczaiłam:szok::zawstydzona/y:że żubrówka miodzio to się zgadzam:-Da z tym sierpniem to mnie powaliłaś:-D
ANIAWA najlepiej zgonic na alkohol co?? moze lepiej przyznalby sie do bledu:ppp
dobre!!!:-Dmój z tych co potrafią:tak:tylko najpierw trzeba udowodnić ten błąd i masę argumentów przedstawić;-)

wieczorem mnie nie było, tęskniłam, ale się nie nudziłam;-)zanim nadrobiłam po uśpieniu dziecia to przyszła sis i nagadać się nie mogłyśmy:-Dmąż w tym cZzasie porządkował zdj na kompie, a potem próbował odzyskać kontakty w tel bo mu wcięło:szok:jak sis poszła to wlazłam do wanny, możecie nie wierzyć, ale pierwszy raz od półtora roku albo i dłużej!!! tylko żeby nie było że przez ten czas się nie myłam - ogólnie wolę prysznic:-)ale wczoraj tak mnie mięśnie nóg bolały że wanna wygrała;-)dokończyłam kolejną książkę, a potem było tiru:-)zanim doszło do riru młoda zażądała tankowania:wściekła/y:ale dokończyliśmy zaległe "zobowiązania" i lulu koło 1 w nocy:tak:pobudka młodej przed 5, a potem kawałek po 7. idę odgruzować chatę bo przyjeżdża kuzynka z synkiem (z listopada), którego chrzestną właśnie mam zostać, więc czeka mnie dzionek dość intensywny:cool2:młoda śpi w bujaku w końcu zasnęła więc muszę korzystać bo czasu niewiele a roboty max:dry:
pewnie dzisiaj Ida wieczorna zawita:happy2:
mega buziaki dla beti, emisi i natusi:***************************

reklama
Dzień dobrek, nocka fatalna powtórka z wczoraj pobudki od 24 do 3.30 (około 3 taka histeria że masakra) zrobiłam jej butlę, ale zanim jej podałam wzięłam przytuliłam i posiedziałyśmy dobre 10 minut żeby się uspokoiła, bo całą nią trzęsło, dostała butlę i usnęła po czym o 6 pobudka. Około 8.20 ucięła sobie drzemkę więc my razem z nią, jak się obudziliśmy była 10, więc trzeba było się zabrać za sprzątanie bo na 15 mamy oboje wizytę u dentysty, ok 12 byłam już ze wszystkim obrobiona, Oliwka ucina sobie kolejną drzemkę, mąż przed tv (kwalifikacje F1) więc ja korzystam z chwili dla siebie i czytam co u Was :)
Apropo BB=AA to ja się dopisuję :-)

Dziulka super że u Was takie ciepło, od razu można pomarzyć :-) ja to bym mogła mieszkać w ciepłych krajach zimą a latem w Polsce.
Jakieś 3 lata temu byłam w Egipcie zimą i było super, pogoda wow... ale bym się tam wróciła:-)
A co do zębola to będzie długo kłuć, te ich ząbki są bardzo ostre, u nas około 2-3 tygodni trwało aż się pokazały w całej okazałości.
Rysia to Miłosz jak nie śpi w dzień to przesypia Ci całą noc? super że nic nie robisz, ja też bym tak chciała :-) za to całe dopołudnia sprzątałam mieszkanie bo w tygodniu to za bardzo czasu brak.
Roxannka zdrówka Wam życzę a jak dziś nastrój?
Dawidowe bo nie ma jak w domu, mam nadzieję że u Ciebie dni w pracy też tak szybko leciały, współczuję takiej "koleżanki"..., następnym razem zapytaj koleżanki czy nie ma nic do roboty albo żeby wyszła do łazienki zobaczyć czy jej tam nie ma :-)
Aniawa mój też potrafi się przyznać do błędu, jak mu powiem wprost co zrobił, ale jak mu nie zwrócę uwagi to uważa że nic się nie stało... bywa, że się już nie odzywam dla świętego spokoju, ale czasam (częściej niż czasem) potrafię mu wygarnąć, dowalić do pieca - hetera ze mnie co?
Daaa udanej imprezki, wyszalej się mimo @ :-)
Happybeti to pospałaś dziś dłużej, fajnie :-) trzeba się cieszyć z każdej dodatkowej godziny snu, miłego weekendu:-)
Kasia33 gratki suwaczkowe dla Ciebie i syneczka :-)
Mamaagusi zazdroszczę przespanej nocki, a u nas zimnica straszna i leje :-(
Frogg nie zazdroszczę tej gonitwy, trzeba trochę zwolnić i żeby obijanie zostało do wieczora ...
Ida fajnie tak w wannie położyć się raz na jakiś czas do tego jeszcze lampka winka uhmmmm, muzyczka, książeczka znów się rozmarzyłam, niektórym do szczęścia nie wiele trzeba :-)
Natolin a Ty już obrobiona? a jak dziś humorek?

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki.

Dziekujemy bardzo za gratki wszystkim e-ciociom , które pamiętały.
Natolin szpiegu Kochany nasz :)

Nie mam za bardzo czasu nadrabiać teraz, bo praca w domu wre :), porządki i zaraz idziemy do Stanisława na imieniny.

Wczoraj taki szok przeżyłam. Pawełek zaczął strasznie krzyczeć po 22, nie mogłam go uspokoić tak płakał, że już miałam po pogotowie dzwonić normalnie, bo myślałam, że się udusi od tego płaczu. Łzy leciały ciurkiem. Zaczełam go całęgo oglądać a mu mały paluszek się u rączki jakoś podwinął pod ściągacz od śpiochów i taki wygięty miał, że myślałam, że złamany. Ale dzięki Bogu jest ok. Jeszcze takiego strachu mi nie napędził nigdy.

Miłego weekendu wszystkim życzę.

Dziulcia gratulujemy zębolka :-) !

a odnośnie dotykania dziecia to ja mam podobnie - nie wolno i już. to samo miałam w ciąży - gdy ktoś chciał dotknąć mojego brzucha od razu sie cofałam, tak jakoś instynktownie chroniłam małą i mi tak już zostało ;-) ostatnio jak wypakowywałam młodą z wózka do samochodu (mała w fotelik, a ja chowam sobie nasze ferrari do bagażnika, później małą na ręce i popylam na nasze piętro. Dzieki temu nie musze wózka wciągać i ściągać ;-) ) podeszła sąsiadka i wyciąga ręcę rzeczy jej Isie podac. Nie mam pojęcia jaka ja minę wtedy zrobiłam ale od razu ręce opuściła :-D groźna jestem :-D

Ida cooooo? łogóra jej dali??? :szok: :szok: nosz cholera ja bym zrobiła taką awanture że pół wsi by sie zbiegło :tak: !!! jak mój tata dał małej kabanosa to dostał taką burę że później nie odzwyałam sie do niego tydzień, ale poskutkowało i nic nie dają małej za moimi plecami :tak:

i spadaj, wiesz! ja tu tęsknie straszliwie za Tobą cały czas, a tu teksty "nie tęskniliście" w łeb chcesz???? :rofl:

Rysia, Emiliab spóźnione ale szczere gratki :****

A ja własnie w ramach wrodzonej złośliwości napisalam D. smsa, żeby pożegnał sie telepatycznie ze swoimi spodniami i 2 koszulkami, które przez 3 dni wisiały na suszarce, bo pakuje je w worek i zanosze do PCK. Może to go nauczy, że pranie samo się do szafek nie chowa. A skoro 5x prosiłam go, żeby je sobie zdjął i poukładał i od 3 dni jak grochem o ściane to miarka sie przebrala. Baj, baj najukochańsze spodnie mojego D. może chlop w końcu po rozum do glowy pojdzie!

:-D zostałaś moim idolem !!! :-D

daaa
udanej zabawy :-) !

ooo frogguś :-D jak ja sie stęskniłam za Tobą :*************

dawidowe
podziwiam Twoje opanowanie :tak: ja bym pewnie wygarnęła lasce, a później oczywiście atmosfera byłaby niezaciekawa. Ale ja już taki typ jestem że za długo nie moge takich rzeczy w sobie kisić ;-)

i żeby maruda nie marudziła ;-) :-D :

IDUUUSIAAAAAAA! tęsknie straszliwiasto :-D

...

gratis dorzucam ulubiony obrazek mojego małża ;-)

990d6df0a38e70c7f4108d9aedb8fe51.jpg

ALICJA: obrazek wymiata:)

poza tym od 14 żadnego posta? żyjeta tam laski czyeee tam :confused: U mnie 3/4 dnia spędzone przed kompem. Dostalam zlecenie na korekte tekstu niemieckiego i praktycznie od rana nad nia siedziałam :cool2: jutro powtórka z rozrywki. Weekend, wszyscy wypoczywaja a makuc za.pindziela. świetnie :dry:

RYSIU, MAKUC wiesz u mnie to nie nie trzeba dużo na full roboty ;-) ale dzisiaj miałam urodziny siostrzeńca, sprzątanie mieszkania i zakupy, to dla mnie na prawdę full!
DAWIDOWE podziwiam Cię ;-) ja to jak najbardziej w AA (właśnie myślę czego by się dzisiaj napić ;-) )
aha, też uwielbiam żubrówkę, a warki IDUŚ widziałam w biedronce, za to niestety dań hippa, które miały być na promocji w carrefour nie widziałam :-( :-( :-(
KANIA dzięki, że pytasz, humor dobry :-)
KASIA żal mi się Pawcia zrobiło :-(
MAKUC nieprawda, że w weekend wszyscy wypoczywają. mój mąż np pracuje.

reklama
Dawidowe może aż za miła, ja nie lubię takich ludzi i też wkurza mnie jak ktoś mi patrzy przez ręce co robię, jestem zdania że każdy powinien robić to co do niego należy i nie patrzeć się na innych. Ja u siebie w pracy miałam dość zgraną ekipę, mimo iż miałam ciut wyższe stanowisko (tylko na papierze) to i tak robiłyśmy wszystko razem to samo i rozliczane byłyśmy ze swoje pracy tak samo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry