Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja tej maxi warki nie wyczaiłamWitam się wieczornie. Właśnie pochłaniam(a w zasadzie kończę;-)) Warkę. Małż robił w biedrze zakupy,a że wareczka duuuża kosztuje 2,79, to też poprosiłam:-).
A żubrówka... hmmm miodzio:-)
happybeti ta Ida Wieczorna mnie rozbawiła:-). A jak będzie sierpień,to będzie tu musiala być 24h
. Nick zobowiązuje;-):-).

że żubrówka miodzio to się zgadzam
a z tym sierpniem to mnie powaliłaś
dobre!!!ANIAWA najlepiej zgonic na alkohol co?? moze lepiej przyznalby sie do bledupp
mój z tych co potrafią
tylko najpierw trzeba udowodnić ten błąd i masę argumentów przedstawić;-)wieczorem mnie nie było, tęskniłam, ale się nie nudziłam;-)zanim nadrobiłam po uśpieniu dziecia to przyszła sis i nagadać się nie mogłyśmy
mąż w tym cZzasie porządkował zdj na kompie, a potem próbował odzyskać kontakty w tel bo mu wcięło
jak sis poszła to wlazłam do wanny, możecie nie wierzyć, ale pierwszy raz od półtora roku albo i dłużej!!! tylko żeby nie było że przez ten czas się nie myłam - ogólnie wolę prysznic:-)ale wczoraj tak mnie mięśnie nóg bolały że wanna wygrała;-)dokończyłam kolejną książkę, a potem było tiru:-)zanim doszło do riru młoda zażądała tankowania
ale dokończyliśmy zaległe "zobowiązania" i lulu koło 1 w nocy
pobudka młodej przed 5, a potem kawałek po 7. idę odgruzować chatę bo przyjeżdża kuzynka z synkiem (z listopada), którego chrzestną właśnie mam zostać, więc czeka mnie dzionek dość intensywny
młoda śpi w bujaku w końcu zasnęła więc muszę korzystać bo czasu niewiele a roboty max
pewnie dzisiaj Ida wieczorna zawita

mega buziaki dla beti, emisi i natusi:***************************
. Nick zobowiązuje;-):-).

U mnie 3/4 dnia spędzone przed kompem. Dostalam zlecenie na korekte tekstu niemieckiego i praktycznie od rana nad nia siedziałam