reklama

Październikowe Mamy 2010

rozmowa moja z mama odnosnie jutrzejszego basenu:
ja: ogolilas sie?
moja mama: a po co?
ja: bo z niedzwiadkami nei wpuszczaja:)))))))))))))))))))))

i spadam spac a jutro bede sie cieszyc i relaksowac

reklama
Mała_mi to mogłaś sobie poduszkę pod ubranie włożyć ;-) A czego dowiedziałaś się o fotelikach? Masz już jakiś typ?
Rysia oby jutro było lepiej.
Ida, Dziulka :-D

rysia, gratki;)ale to raczej w zasadzie z założenia nie posiada "wytumaczenia";-):-D;-)

żeby nie było: warka ruls;)
i hasło dla bb=aa:
"Chciałam pić z umiarem... ale Umiar nie chciał pić ze mną;/":-D

a wczoraj rozkminiałam i wyszło że:
AA - jak najbardziej;)
BB - tym bardziej
CC - miałam;P
DD - moje miseczki:D
EE - moja standardowa odp:P
FF - besciarska marka ciuchów
GG - jak nie jak tak:P
HH - całymi wieczorami z wami:D
ii - i... zapommniałam co było dalej;)

haloł
EMIS,RYSIA,KASIA33 gratki(spóźnione troszke) dla Waszych Bąbelków i dla was oczywiście
Happi, Dziulus gratki zębolka
Frogus jak miło, że jesteś
Idusia wieczorna hehe

dziewczynki czytam, ale nie mam kiedy pisać :( nadal jestem u mamy i już mam dość ja chcę do kraka jestem tu już prawie 2,5 tygodnia i wysiadam normalanie wysiadam( jak to mówią home sweet home). Zuzek oczywiscie jest już rączkowy ehhh mam nadzieje, że jednak w mamusi tych rączek widzieć nie będzie. I jak pisałyście o oprogramowaniu do teściów to moi maja chyba inny program, bo póki co jej nie dawali niczego bez mojej wiedzy i raczej się nie odważyli by się........A tak to nic ciekawego ehh.
ps. mala mi ja o Tobie myslalam i o Sheeney tez, bo skoro masz byc za 1,5 tyg. w kraku to moze jakieś spotkanie ustalimy???
no i co juz nic wiecej nie pamietam co chciałam Wam napisać ...........miłej nocki

Edit: Alicja już pomśylałam, że truskaweczki to wiesz taka zachcianka brzuszkowa :), ale już doczytałam i to chyba zachcianka @ ;). Ja też takie mam hehe

Ostatnia edycja:
Jejku jak milo was tu znowu zobaczyc i te nasze wszystkie tematy... Chmmm... pamietacie mnie jeszcze ;)
Niebylkam pewna gdzie nas przenesiono a i czasu na szukanie niebylo zabardzo. Teraz juz za pozno ale jutro po pracy wskocze na BB by sie odprezyc i poczytam co sie tu wydazylo przez ostatnie 7 msc :))) To zobaczenia wkrotce :)

a ja od 7 ramo maluję wlosy. przebije mnie ktoś? :-p Za 10 min. zmywam farbę i czas na kawę+BB. Ufff....

P.S ktos nam Slońce ukradł! bez kitu! znowu leje :wściekła/y:

Makuc to ja ślę słoneczko, żeby nie zapeszyć u mnie od 6 świeci :)

A tak już nie spimy i pierwsza drzemka, która zwykle trwała 2,5 godziny właśnie się zakończyła - no żesz, ale dzis na szczęście mam dużo rąk to sobie mogę zdjęcia poobrabiać. Pozdrawiam Was

edit: Nat gratki dla Pudzianka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry