reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się z rana

Idusia, Ulisia gartki dla Inki i Marcelka

U nas tez sloneczko :). Byłam juz na badaniach :) i zaliczyłam pocztę , a zaraz ide na sklepy hehe

witam, ja szybko, grilowałam dwa dni a teraz młody ma gorączkę 39,2c, zbiłam mu i czekam co dalej, nie jest marudny, je i się cieszy.

WSZYSTKIM SUWACZKOM GRATKI

Witam się z rana.
IDA, ULISIA gratki dla dzieciaczków:-)
Z tego co doczytałam to gratki dla Olka za zębolka- ale mi się rymło;-)
Kasis moje kondolencje:-(
U nas takie ciepełko że szok ale pełno tych okropnych meszek lata-bu
A ja mam dobry humor od rana- sprawdziłam wyniki losowania w bobovicie i wygrałam ręczniczek z kapturkiem-mała rzecz a cieszy:-D
Życzę miłego dzionka wszystkim dzieciaczkom i mamusiom.

Sariska ja nie znam Krakowa ale bedziemy w campanille na ul.Sw Tomasza :-) daj pleasee jakies namiary na fryzjera.I mozemy sie spotkac tylko z racji mojej nieznajomosci miasta czekam na propozycje od was ;-):-D z dokladnym adresem ;-)

Happybeti biedna Amelka ,ze ja znowu obsypalo.Ale co myslisz,ze na psa uczulona?:baffled:

aniawa super,gratulujemy nowych umiejetnosci Wojtusiowi!!Moj po okresie zastoju ,znowu zaczal smigac po podlodze

Dziulka jejku jak ja bym chciala taki wolny dzien i isc samej na basen poplywac albo pojsc na piwko z kumpelami:-( marzy mi sie

A my wczoraj mielismy chyba najcieplejszy jak dotad dzien i przesiedzielismy na dworze,pol dnia na kocyku z nowymi zabawkami i golymi nozkami po raz pierwszy:-):-):-):-D
Aha....jeszcze wam cos powiem ,otoz tak w sobote postanowilismy pojezdzic i kupic walizki podreczne do samolotu i co w calym zapizialym miesie nie ma walizek w wymiarach pasujacych do ryanaira!!!! sorry byla jedna obrzydliwa i jedna bardzooo droga..Co za kraj:wściekła/y::szok::baffled: a ja juz tylko o sobocie mysle ,conajmniej jakbysmy na seszele lecieli hehehe

Dzień dobry!

kasis mocno przytulam:*
natolin spóźnione,ale jak najbardziej szczere gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Piotrusia:-)
Ida,ulisia suwaczkowe gratulacje dla Michalinki i Marcelka
pszczylaszczka Franek też jeszcze bez zębów;-)
dziulka cieszę się z tobą z udanego dnia!
Efa zębolkowo-łóżkowe gratulacje:-D

Sobotę spędziliśmy u mamy(żubrówka była pyszna;-)). Wczoraj odpoczywaliśmy w domu,a wieczorem oglądaliśmy żużel:cool2:. Było miło. Teraz spadam myć włosy i ogarnę chatkę.

Idusia, Ulisia

suwaczkowe gratulejszyny!!!

41bcee841230402b92dadde0ba4551f5.jpg

Cześć Mamusie:)
Faktycznie straszne tu pustki ostatnio-koniec zaniedbywania (Doris, Czarodziejka,Rzutka,Magnolia,Sugar i inne fantastyczne mamusie)natentychmiast proszę do nas wrócić!!!!:-):-)

Ida,Ulisia dla Michalinki oraz Marcelka wszystkiego NAJLEPSZEGO w dniu ich "7" święta:-):-)

A u nas dzisiaj pogoda świetna...zanim jednak zbiorę się do kupy by wyjść na dwór może się w tym czasie np. zachmurzyć bo moja ostatnimi czasy rozlazłość zadziwia nawet mnie i wszystko robie przerażająco za wolno....:wściekła/y:A tak poza tym w piątek szkoła...a ja jestem w ogóle nie przygotowana-do napisania mam wiele prac zaliczeniowych+przynajmniej jeden rozdział magisterki a ja jestem w czarnej du.pie i nie mam nic...:wściekła/y::wściekła/y:A żeby sobie poprawić humor umówiłam się na jutro do fryzjera-i najprawdopodobniej wróce ruda...jak będę wyglądała w miarę znośnie to pochwale się na modowym a jak jak upiór to zostawie to dla siebie...;-)

Miłego dnia :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się i ja:) weekend miałam zabiegany za to dzisiaj odpoczywam. Nooo prawie, bo od 16-21 zajęcia prowadzę i na samą myśl już mi słabo.

IDA, ULISIA - suwaczkowo-7-gratulejszyn :tak:
EFA - Olusiowo-ząbkowe-gratki :wink:
RYSIA - do robotje marsz! :ninja2:

i na razie tyle. Muszę nadrobić co by więcej napisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry